torstai 2. helmikuuta 2012

Vilan VIP-iltaa ja vähän tätäkin päivää


SAILOR BLAZER 1/MS bleiseri,
Vila
54,95€
Koko M
Vila, Lahti
Suurin himoni kohde pitkästä aikaa! Kävin haalimassa Sailor-bleiserin Vilan VIP-illasta kotiin, sillä illan aikana sai kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%. Juoksen nykyään kaikkien tarjousten ja alennusten perässä, heh! Tuntuu kuin olisin Kyläkauppa Tuurin tarjoushaukan kopio...
Bleiseri on todella hyvin päälle istuva, mutta kooltaan aika pieni. Yleensä hukun Vilan XS-kokoon, mutta nyt M oli sopiva. Tuo laivastonsininen värinä aivan ihana, hihansuut ovat ylös käännettyinä sini-valkoraidalliset ja tuovat bleiseriin ilmettä. Edessä on valetaskut ja kauluksessa pronssinväriset napit, jotka tekevät bleiseristä vielä enempi purjehdushenkisen.


NATE STRIPE SWEAT1
rusettiraitapaita,
Vila,
34,95€
Koko S
Vila, Lahti
Tämäkin paita on ollut ''pakko'' -saada listalla jo pitkään. En vain ole jaksanut käydä sovittamassa sitä ja noutamassa kotiin. Nyt oli hyvä tilaisuus kotiuttaa tämäkin paita. Rusettiraitapaita on todella miellyttävää akryylielastaanineulosta. Matsku on iholla pehmeän ja lämpimän tuntuinen. Halusin sini-valkoraidallisen paidan, koska musta-valkoraidallisia paitoja mulla on liikaa. Kauluksen iso sininen rusetti on koko homman juju ja tekee paidasta arkeen sekä juhlaan sopivan tyttömäisen kokonaisuuden. Vartalon kohdalta paita on todella löysä, mutta hihansuut ovat tiukat luoden perhosmaisen olemuksen.



OFFICIEL LONG TANK TOP
toppi,
Vila
16,95€
Koko XS/S
Vila, Lahti
Valkoinen perustoppi, hiukan pidemmällä helmalla. Sopii eri asukokoinaisuuksiin hyvin esim. bleiserin tai rusettiraitapaidan alle. XS/S koko on ihan täydellinen päälleni.

MYSTIC SCARF COBALT BLUE
huivi,
Pieces
16,95€
Koko ONE SIZE
Vila, Lahti
Ostin tuon jakun kaveriksi koboltin sinisen huivin, jotta saisin siihen vähän rennompaa ilmettä halutessani. Miksei toki tätä ryppyhuivia voisi käyttää sinisten farkkujen ja valkoisen topin kaverinakin. Trion Vilan myyjä Essi on ihan super, koska löysi tämän huivin ja ehdotti minulle sitä tuohon bleiseriin yhdistettäväksi.


Fleecesukkahousut,
Pieces
12,95€
Koko M/L
Vila, Lahti
Fleecesukkahousut on tooosi lämpimät näillä keleillä, jos niiden alle vielä tunkee leggingsit tai toiset sukkahousut. Sukkahousut näyttävät päälle ihan normaaleilta, mutta sisäpinnalla on ihanan pehmeä fleecenkerros Näissä oli aika nafti koko, joten päädyin M/L kokoon.

VIP-illasta jäi siis aika paljon käteen uusia kuteita, mutta tuli taas himo ostaa lisää uusia vaatteita ja nyt onkin harkinnassa mitä ostan seuraavaksi..

Aivan älyttömän hyvää itsestään lämpenevää kaakaota!
Mietyttää vain, että kuinka paljon tämäkin sisältää kemikaaleja,
koska eihän lämpeneminen ilman niitä tapahdu ja
kuinka paljon niitä kulkeutuu kehoon.
Btw.. kyseinen puteli maksoi 2,50€
Tänään olen viettänyt vapaapäivää opiskeluista ja lepäillyt vaan. Kävin työhaastattelussa kesätyöpaikkaa ajatellen. Toivottavasti se meni hyvin, koska haluaisin kyseisen paikan. Kerron ensi viikolla enemmän, jos tärppäsi. Huomenna alkaa uusi jakso. Mahtavaa, sillä koulu vuosi on jo reilusti yli puolessa välissä. Vuosi on mennyt älyttömän nopeasti ja kohta onkin jo kesäloma sekä kirjoituksiin lukeminen edessä.

Lisää kuvateksti
Vapaapäivän kunniaksi kävin leffassa katsomassa Hulluna Saraan. Se sai minut itkemään, nauramaan ja tekemään kumpaakin samaan aikaan. Ihanan tragikoominen ja koskettava leffa. Näyttelijät olivat todella hyviä rooleissaan ja jokaiseen hahmoon pystyi samaistumaan oman elämän kautta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat nähdä elokuvan, joka on hauska ja silti siinä on jokin sanoma.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana tuo bleiseri ja raitapaita! Muutenkin sulta löytyy tosi kiva ja vähän erilainen blogi. Ja oot kaunis. (:

    VastaaPoista
  2. VERARAWR: Kiitos paljon! :) Tykkään noista aivan äärettömän paljon! Jäähän seurailemaan, jos tykkäät :)

    VastaaPoista