lauantai 4. helmikuuta 2012

Mitä onni on?

Päivän asu
Raitapaita: Vila
Toppi: Vila
Farkut: Vila
Rusettipanta: Cailap
Kaulakoru: Guess


Tää on just tätä mun tuuria! Olin suunnitellut tota Helsingin reissua about 1,5kk niin sehän sitten meni aivan reisilleen. Ikinä en päätynyt Helsinkiin asti, tujoittelin vain junan perävaloja Lahden asemalla pariin otteeseen. En enään viitsinyt lähteä myöhemmin pääkaupunkiin, koska aikatauluni petti ihan täysin.

Naisena oleminen ei joskus ole kovin mukavaa, koska välillä on tunteet vähän liian pinnassa. Sain itkupotkuraivarit junista myöhästymisistä ja menojen peruuntumisesta. Farkut eivät olleet suurin syy, miksi olisin lähtenyt valloittamaan Helsinkiä. Olisin halunnut nähdä yhden ihmisen edes vilaukselta, joka on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen.


Tunnekuohussani mietin, että mistä onni koostuu, miten sen voi löytää ja onko onnea edes olemassa?

Oman kokemukseni perusteella onni koostuu pienistä ohimenevistä hetkistä ja asioista, jotka huomaa vasta kun niitä ei enään ole. Viime keväänä olin maailman onnellisin tyttö yhden parisuhteeni ansiosta, mutta senkin tajusin vasta jälkeen päin ja olin jo päästänyt poikaystäväni menemään kohti maailmantuulia. Mun mielestä kukaan ihminen ei ole täydellinen ja kaikki tekevät virheitä. Niistä pitää oppia paremmaksi ihmiseksi ja näin voi olla onnellisempi. Henkilökohtaisesti onni koostuu minulle rauhallisista koti-illoista, turvallisesta kainalosta, pienistä yllätyksistä ja ystävistä.


Onnea ei voi löytää tai näin ainakin oletan. Se iskee päähän, silloin kuin sitä vähiten odottaisi ja siksi tuntuukin niin mahtavalta! Uskokaa tai älkää, seuraavan kulman takana voi olla odottamassa unelmienne mies/nainen tai duunipaikka. Hyvänä esimerkkinä ystäväni, joka muutti 150km päähän entiseltä paikkakunnalta. Vanhassa asuinpaikassa häntä vihattiin ja hänellä oli tietynlainen maine. Uudesta asuinpaikasta hän löysi elämänsä rakkauden ja on onnellisesti kihloissa.


Ehdottomasti onni on olemassa. Miksi nauraisimme, iloitsisimme ja meillä olisi niin hyvä fiilis asioista, jos onnea ei oikeasti olisi? Toisaalta onneen voi turtua, jos ei olisi välillä masentunut ja surullinen. Onnellisuus on todella moninainen käsitys ja kaikille ihmisille se merkitsee eri asioita. Toinen voi olla onnellinen koulumenestyksestään, toinen harrastuksestaan, joku lapsestaan tai ihan mistä vain. Olkaamme siis onnellisia siitä mitä meillä on! :)


''Asteroidien varalle''
Presson kaakaota ja Hesburgerin mustikkapiirakkaa pehmiksellä. Aivan järkyttävän hyvää. Lohturuokaa, ah nam! Rakastan kaikkea syötävää. Makeaa kohtaan olen narkomaani! Tänään söin jälkiruuan ensimmäisenä, sillä se on suurin nautinto ja jos vaikka kuolisin pääruuan aikana niin jäisin paitsi tuosta parhaimmasta nautinnosta.

Pääruoka näytti tältä...
Isot ranskikset ja paprikamajoneesi, nams! Ranskiksetkin on ihan toimivaa lohturuokaa suruun, joten sain vähän fiiliksiä ja verensokeria nousemaan. Muistakaa miehet, että naiset on helppo lepyttää hyvällä ruualla ja suklaakonvehdeilla! ;)

Viimeinen, mutta ei vähäisin..
Tosissaan irdarit kruunas kaiken ja mulla on fiilis katossa. Huomenna on ehdottomasti parempi päivä, sillä eihän tästä ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin! Tiedän, että syön paljon....

Taidan lähteä nukkumaan ja huomenna keksiä jotain kivaa! :) Voin kertoa, että uusia tuotekokeiluja on tulossa! ;)

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, oot ihan oikeessa :) usein on just niin, että ihminen tajuaa jonkin asian arvon vasta sen menetettyään, ja se on tosi harmi! Pitäis arvostaa kaikkea mitä on just nyt eikä aina haluta vaan jotain lisää. Mut tosi kivannäköinen blogi sulla!

  http://chiquine.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hiisu: Kiitos! :)

  Rosita: Thanks a lot! :) Yritän panostaa tähän blogiin niin, että muodin ja ulkokuoren lisäks täällä olis jotain sanomaakin. Elämä on sen verran ehtinyt potkia jo päähän, joten kokemuksia on tullut kerättyä matkan varrelta talteen. Mä en olis mä, jos en olisi niitä kokenut. Elän hetkessä ja teen niin kuin sydän sanoo, koska yleensä silloin tekee oikeat valinnat. :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi kui ihana tuo raitapaita ! Tollanen merimies - henkinen :D ootko millon ostanu Vilasta? mietin että mahtaiskohan enää olla noita :) kivan oloinen sullaki tää blogi, tausta on persoonallinen.

  http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Marja: Kiitoksia, tykkään itsekkin siitä tosi paljon. Se on vähän erilainen kuin yleensä raitapaidat. Hmmh.. Ostin sen nyt keskiviikkona eli 1.2.12 Lahdesta. Tuo oli ainoa S-koko ja ainakin itselleni olisi heittämällä mennyt päälle XS, mutta niitä ei enään ollut . :( Oon nähnyt tuota ko. paitaa myös punaisena ja mustanakin, mutta sinisenä isompia kokoja ainakin löytyy. Jännää miten tuo tausta jakaa mielipiteitä, toiset tykkää ja toiset ei. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kommentista! :) Ja niistä ginan farkuista, en oo vielä uskaltanut pestä niitä kertaakaan juurikin sen takia että pelkään kiillon kuluvan pois :/ Oon vaan tuulettanut niitä ja muutenkin käyttänyt melko harvoin ettei tarvitsisi ihan vielä pestä =D

  VastaaPoista
 6. Aivan yli kiva toi paita :)

  aukkau.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo Vilan paita :) Mä en ikinä onnistu löytämään sieltä mitään kivaa vaikka kuinka yrittäisin, kummallista :D

  VastaaPoista
 8. Mira: No Problem! :) Mulla on kulunut kaikissa leggingseissä sun muissa Ginan housuissa kiilto pois kahdessa pesussa, joten en uskaltanut ostaa nuita housuja. :D

  Aurora: Kiitos paljon, sitä se on! :) Ihanan väljä ja rento, mut kuitenkin tyttömäinen.

  VastaaPoista
 9. K1S: Älä muuta sano! No mulla on vähän sama, että en ''ikinä löydä mitään kivaa'', mut sit nään jonkun päällä ko. vaatteen
  tai ainakin paljon saman tyylisen ja katson silleen ''WOW!''. Sit alankin etsiä sellaista kissojen ja koirien kanssa, välillä tärppää välillä ei :)

  VastaaPoista