lauantai 4. helmikuuta 2012

Good Weekend Everybody!

Onnellinen bloggaaja
Kiitos teille kaikille, jotka oletta uhranneet lukuajastanne ja elämästänne edes sekuntin, kun olette klikannut auki mun blogin. Musta on ollut tosi mahtavaa nähdä kuinka kävijämäärät kasvavat sivuilla. Samalla toivoisin myös kommenttien, toiveiden ja parannusehdotusten lisääntyvän. Lukijatkin olisivat mahtavia, sillä mitä enemmän lukijoita, sitä enemmän on kivaa tiedossa. Isoin kiitos toki kuuluu niille ihmisille, jotka ovat linkanneet tämän blogin mm. juurikasvu.org sivustolle. Btw, olen nyt kuitenkin päättänyt, että sitoudun tähän hommaan 100% ja panostan teksteihin enemmän, teen niitä täydestä sydämestä. 

Oikeen hyvää viikonloppua kaikille ja antoisia lukuhetkiä blogien parissa! :)

<3: Salla

5 kommenttia:

 1. toi paita on kiva ja oot nätti :-)

  käy kurkkaa mun blogi ja heittää vaikka kommenttikin: http://words-of-thoughtss.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oot tosi nätti tyttö ja mulla ainakin on näitä parannusehdotuksia :)
  - Ensinnäkin, pliiis laita valkoinen tausta tälle tekstille! On tosi hankalaa ja inhottavaa lukea mitään kun tausta näkyy läpi :/
  - Toisekseen, joku neutraalimpi fontti olis kiva, itelle tää fontti on ainakin hankalaa luettavaa jostain syystä.
  - Tee hieno banneri joka kertoo blogista ja susta, persoonallinen josta näkee että siihen on panostettu. Jos et itse osaa, pyydä jotakuta auttamaan ja tekemään toiveittesi mukainen banneri, mm. itse voin yrittää tehdä sellaisen :)
  - levennä tuota sivupalkkia ettei teksti olisi noin supussa
  - panosta kuvien laatuun ja kiinnostavuuteen, vaikka niitä olisikin vain pari ja varsinkin silloin!

  tuossa nyt pari mitä tuli mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos ihanasta kommentistasi mun blogiin! Jää ihmeessä seurailemaan sitä jos yhtään kiinnosti! :) Mäkin jään seurailemaan sua.

  VastaaPoista
 4. Inka: Voi kiitos paljon! :) Täytyy käydä tsekkaamassa. :)

  Minka: Kiitos ja tosissaan niin kuin aiemmin olen jo sanonut tuolla niin tää blogi tulee olemaan muutaman viikon päästä rempassa. ''Remppaaminen'' alkaa jo tiistaina. Bannerin mulle tekee mun kuvaaja ja tosissaan siitä nyt tuleekin tänne hallitseva värimaailma. Atk-nero tuttuni auttaa ulkoasun kanssa.

  Janni: Kiva, juu tosissaan jään seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 5. sää sanot tosa rofiilitekstisä, että diggaat muotii...voiks sit tänne tulla kan sistä muotii myös hm ja ginan ulkopuolelta :)...muutne kiv ablogi ...
  -Kuu you know who :p

  VastaaPoista