keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Koeviikko julistettakoon loppuneeksi

Tässä vähän fiilistelyä Lahdesta! Kävin kävelemässä ympäri kotikaupunkia ja kuvailemassa vähän meidän ''nähtävyyksiä''. Lahti on todella kaunis kaupunki talvella, mutta täällä ei oikein tapahdu mitään talvisin. Kesäisin täällä on enempi menoa ja meininkiä. Erityisesti kesäaikaan kannattaa käydä satamassa. Siellä on aina jotain. Rakastan aurinkoisia pakkaspäiviä ja niiden tuottamia punasia poskia. Tykkään tuosta talvisesta luonnovalosta hirmuisen paljon! Menkää hyvät ihmiset ulos ja nauttikaa pakkasesta sekä lumesta. Kohta on jo kesä! :)

Koeviikosta selvittiin elossa ja 5/5 on nyt takana. Toivottavasti kaikki kokeet nyt menisivät läpi. Joten ehdin postailla tännekkin enemmän. Huomenna saan loikoilla koko päivän kotona, ihanaa! Aion nukkua pitkään ja illalla mennä leffaan sekä syömään Mamma Mariaan.

Eilen kuvailin teille tuon viikonlopun shoppailukirjoituksen ja mielestäni onnistuin kuvissa suhteellisen hyvin siihen nähden, että 2 vuoteen en ole koskenut järjestelmädigikameraan ja käsitellyt kuvia. Miisu siis meidän kissa oli hyvin innokas kuvien suhteen. Miisu poseeraili tyylikkäästi taustalla, mutta välillä häiritsi tuotekuvia. Tässä muutaman päivän aikana olen ehtinyt suunnitella tulevia synttäreitäni ja niistä suunnitelmista kerron ehkä myöhemmin.

Kertokaapas mielipiteitänne näistä ''laadukkaammista'' kuvista. :)

Voitte myös seurata blogiani helposti Bloglovin avulla.
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla!

2 kommenttia:

 1. tosi kiva blogi sulla!
  Jään seurailemaan, toivottavasti katot myös mun (:

  http://thatmakes-sense.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon ja kiva, kun jäät seurailemaan! :)

  Kävin katsomassa sun blogin ja sekin oli tosi kiva.
  Täytyy aina käydä bongailemassa mitä sinne ilmestyy!

  VastaaPoista