sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pika pika postaus

Päivän asu


Toppi: H&M (I LOVE...)
Alustoppi: Gina Tricot
Housut: Dr Denim
Nyt tuleekin tällainen tylsä pikapostaus. Oon ihan väsy ja silmät ristissä, joten laatua en takaa.

Olin eilen shoppailemassa äitini kanssa kaupungilla mm. H&M, Gina Tricotissa, kirppareilla ja Sokoksella. Äiti ihmeen kaupalla löytää aina hirveästi Gina Tricotista vaatteita itselleen. Mä pidän pienessä boikotissa Ginaa, koska viikon päästä koko kaupungilla on samanlainen paita kuin minulla, tylsää! Ostin itselleni paitapuseron, topin ja meikkisiveltimiä H&M:tä. Japanilaiset turistit luulivat äitiäni H&M:ssä mallinukeksi ja tulivat hiplaamaan tämän päällä ollutta turkkia. Yllätys oli aika suuri turisteille ja naurua riitti, kun äitini kääntyi ympäri katsomaan kuka häntä hiplaa. Sokokselta käteen jäi Swartzkopfin hiusöljy ja kirpparilta ostin kesää varten uudet kengät. Teen näistä myöhemmin postauksen, kun ehdin kuvailemaan :)Illalla oltiinkin sitten jäähallilla juhlimassa Pelicans-TPS matsissa Jan Latvalan 1000 SM-liigaottelua. Aivan äärettömän hieno saavutus jääkiekossa ja ei varmasti kukaan ikinä tule Laden ennätystä rikkomaan.  Itselläni tuli tippa linssiin, kun katsoin näitä juhlallisuuksia. Ihanaa olla herkkis.. ;(
Sori kuvalaatu...
Tänään olin aamulla jo jäällä juhlallisuuksista huolimatta. Valmennan tosissaan Kiekkoreippaassa luistelukouluja jo neljättä kautta. Itsehän olen pelannut kiekkoa jo kohta 15v. enemmän ja vähemmän tosissani. Poikkeuksellisesti vedin kahta eri ryhmää ja olin toisesta ryhmästä vastuussa, sillä heidän valmentajat eivät päässeet jäälle tänään. Oli kyllä mukavaa suunnitella parissa minuutissa tunnin setti pään sisällä ja tehdä se sitten jäällä. Jään jälkeen matkani kulki jäähallita suoraan rautatieasemalle ja Helsinkiin! Jes, tänään pääsin päämäärääni asti. Kävin pääkaupungissa ''ikkuna''shoppailemassa ja shoppailemassa. Ostin Stockalta Garnierin BB-voiteen, One Waysta Dr Denimin farkut ja Guess Store Kampista Guessin tuubitopin. Great, mitä Lahdesta et löydä niin Helsingissä sitä varmasti on! Dr Denimin farkkuja odotin saapuvaksi tänne jonkun pari kuukautta ja mitään ei vieläkään ole kuulunut... No nyt sain ne.

Opin tänään nauramaan itselleni, kaikille niille vioille, joita minussa on ja kaikille hulluille tempauksilleni. En meinannut millään löytää Pirkkolan urheilupuistoon ja rymysinkin ympäri Pirkkolan metsiä etsien urheilupuistoa. Metsässä oli polveen asti lunta ja mulla 15cm korkokengät jalassa. Välillä painalsin mennä hiihtoladuilla suututtaen hiihtäjät. Meno oli mitä huvittavimman näköstä ja oloista. Saimpahan nauraa ainakin vatsalihakset kipeäksi ja lopulta löysin määränpäähäni. Ei kaikkea aina niin vakavasti tarvitse oottaa! Tästä episodista olis taatusti tullut hyvä kuvasarja, mutta mulla oli tosi kylmä ja kiire niin en jaksanut räpsiä. :(

(C) Soile Ukkonen/Studio Sole
Odotan jo alkavaa viikkoa kuin kuuta nousevaa! Mulla on huomenna kampaaja ja tulee hiuksiin jotain kivaa uutta settiä, tiistaina me kuvaillaan Soilen kanssa vähän uusia juttuja. Tiedän, että työn jälki on mitä mainiointa ja mun tyylistä. Torstaina olenkin taas Helsingin päässä ja perjantaina alkaa huoneen uudelleen sisustaminen.. Kiireinen viikko tiedossa, mutta toivottavasti ehdin käydä täälläkin. Kuvauksista laitan jonkinlaista postausta tännekkin suuntaan. 

PS. Mulla on huomenna synttärit!


10 kommenttia:

 1. jos oot rikas miks käyt kirppiksil? jos oot 16 miten oot pelannu 15 vuot lätkää?!

  VastaaPoista
 2. Ano: Sori, oon ihan keskiluokan perheestä eli en rikas, enkä köyhä. Mun mielestä kirppikset on ihan avoimia paikkoja kaikille ja siellä saa käydä ihan kuka vaan, veroprosenttiin ja tuloihin katsomatta. En oo 16v. ? :D ja sitä paitsi tossa lukee ''kohta 15 vuotta''. Oon ollut jo luistimilla ennen kuin opin kävelemään.

  VastaaPoista
 3. mitä sä ny kusetat oot 16-vuotias salpausselän lukiossa ekalla luokalla.. voi huohhh

  VastaaPoista
 4. Voi kulta pieni, voin olla Salppurin ykkönen, mut en edelleenkään ole 16v. koita ymmärtää se..

  VastaaPoista
 5. Miten viel parikymppisenä asut vanhempien kans? :)

  VastaaPoista
 6. montas vuotias sitten olet? =)

  VastaaPoista
 7. Herran jestas näitä teidän kysymyksiä ja täten päätinkin sekä sanon nyt, että te anonyymit, jotka käytte täällä huutelemassa turhuuksia niil teidän kommentteihin en vastaile, enkä niitä myöskään julkaise.

  Ano1: en oo kakskyt, enkä kuustoista vaan jotain siltä väliltä. Enkä mä nyt sille näkisi mitään estettä, että asuisin porukoilla 20v., koska ei oo mitään järkeä asuu vuokralla ja maksaa kovaa hintaa jollekkin kämpästä, kun samalla rahalla voisin lyhentää oman asunnon velkaa.

  Ano2: Opettelisit kirjoittamaan, plz! :) oon 17v.

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä ei oo mitään huutelua jos kysyy monta vuotta olet. Eli täytät siis ihan just 18, tosi hienoo! :)

  VastaaPoista
 9. ... ja tällaiset tulevaisuuden toivot sitten laittelevat jonnekin addressit.comiin turhia muka-fiksuja kannanottojaan. Ja Ilta-Sanomat tekee siitä vielä jutun. Olisin toivonut ehkä vähän fiksumpaa yhteiskunnallista otetta rykmenttien lakkauttamista vastaan, mutta saimme tällaisen. Toivottavasti sinusta ei sen enempää yritellä maalata "keulakuvaa" asialle.

  VastaaPoista
 10. Ano1: Siihen nyt on kyllä aikaa vielä :)

  Ano2: Kateellisuus maan perii? Tee itse parempi, jos ei kelpaa...

  VastaaPoista