keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Saturday, Sunday, Shopping all day!

Lilat Korkokengät,
By Seppälä
6,00€
Kontti-Putiikki, Lahti
Ihastuin näihin By Seppälän korkokenkiin heti, kun astuin sisään Konttiin. Kengissä ei niinkään hurmannut malli, vaan tuo violetti väri. Väritys on aika ovela, sillä hämärässä nämä näyttävät liiloilta ja valossa vähän sinertäviltä. Korko on n. 7cm ja koko 37. Vähän jännitti, että mahtuvatko 37 kengät jalkaan. Thank God, hurmurit sopivat täydellisesti minulle.

Sokokselta lähti mukaan uusia meikkejä. Meikkikyniä lähdin ostamaan ja mukaan jäi myös kynsilakka sekä luomiväripaletti. Alennusmyynnit ja tarjoukset ovat kivoja! ;)


Eye Shadow Quartet
luomivärikvartetti,
IsaDora
15,90€
Sävy 61 golden sunset
Sokos, Lahti
Ostin IsaDoran luomivärikvartetin, koska se maksoi S-Etukortilla vain 12,90€. IsaDoran luomivärit ovat hyviä, sillä ne sisältävät paljon pigmenttejä ja ovat pitkäkestoisia. Runsaspigmenttiset luomiväreillä on helpompi tehdä mm. Smokey Eye -silmämeikki, koska yhtä väriä ei tarvitse tuputtaa moneen kertaan luomelle. Luomivärikvartetin värit sointuvat toisiinsa ja niillä on helppo tehdä niin iltameikki kuin päivämeikkikin. Maanläheiset värit toimivat parhaiten Smokey Eyes -silmämeikissä. Näin sinisilmäisenä suosin ruskeita sävyjä, sillä ne saavat sinisen silmäni loistamaan utuisten ruskeiden luomien lomasta.

Magnetic Eyes smooth
wear eyebrow definer
kulmakynä,
We Care Icon
4,90€
Sävy 1 true dark
Sokos, Lahti
We Care Iconin kulmakynä on kestosuosikkini. Olen käyttänyt tätä niin kauan kuin se on ollut markkinoilla. Kulmakynää on helppo käyttää, koska se on pehmeä koostumukseltaan ja väri helposti tarttuvaa. Kynän päässä on kätevä harja, jolla saa häivytettyä väriä vaaleammaksi ja sudittua kulmat ojennukseen.

Magnetic Eyes smooth wear
eyeliner silmämeikkikynä,
We Care Icon,
4,90€
Sävy 2 true brown
Sokos, Lahti

Tämä silmämeikkikynä on on kestosuosikki myös. Helposti tarttuva väri, joten kynällä ei tarvitse hinkata silmäluomea sataan kertaan. Ruskea värinä, koska se on paljon pehmeämpi kuin musta ja sopii meikkiin kuin meikkiin hyvin.

Dior Vernis kynsilakka,
Dior
ALE 8,10€ norm. 27,00€
Sävy 221 or divin
Sokos, Lahti
Kultaisen värinen Diorin kynsilakka oli ale-korissa, joten miksipä ei? Saan testattua tässä samalla sarjakosmetiikan kynsilakkojen toimivuutta. Väriltään tuo on neutraalin kultainen ja tosissaan kultainen, ei keltainen.

Sokokselta löytyi myös....

Body Scrub
Deep the softness,
We Care Icon
4,90€
Tuoksu Tropical Wind
Sokos, Lahti
Icon We Caren ihonhoitosarjan kuorintatuotteet ovat ihan must! Suihkussa tuoksuu pirtsakalta ja todella hyvältä, kun kuorii ihoa, nam! Tuoksu tuo mieleen lämpimät kesäyöt ja saa kesäfiiliksen pintaan! Kuorin oman ihoni kerran pari viikossa. Kuorinta poistaa ihosta kuolleen solukon ja kirkastaa ihon. Kuorintatuotteita suosittelen erityisesti niille, jotka käyvät suihkurusketuksessa tai käyttävät itseruskettavia.  Kuori ihosi vuorokausi ennen rusketuksen laittoa. Näin saat väristä tasaisemman ja pidempikestoisemman.
Icon We Caren Tropical Wind kuorinta ei kuivata ihoani oikeastaan yhtään, joten tämä tuote sopii hyvin atoopikoillekin.


Water lily & Oil
Suihkugeeli,
Nivea
n. 2,80-3,20€
Sokos, Lahti
Nivean Water lily & Oil -suihkugeelissä on öljyhelmiä mukana, joten jo suihkussa käydessä saa kosteutetta iholle. Omalle iholleni öljyä sisältävä suihkugeeli on täsmävalinta kovilla pakkasilla, sillä saisin rasvata itseäni koko ajan. Tuoksu on hennon naisellinen, lumpeenkukkainen.


Postausta teki myös Miisu
Miisulta kaikille lukijoille terveisiä. Mun kuvatessa noita tuotteita Miisu änki kuviin poseeraamaan linssiluteena!

Viikonloppu meni ihan hyvin kokeisiin lukemisen parissa ja kävin äidin kanssa vähän shoppailemassa niin kuin ylemmistä kuvista näkyy. Perjantai nyt ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, sillä lähdin vielä illalla pelin jälkeen ajelemaan ja kahville kaupungille kaverini kanssa. Se siitä rauhallisesta koti-illasta. Lauantaina aamulla katsoin jo aiemmin esittelemäni Pussikalja-elokuvan. Se ei ollut mitenkään erityisen hauska tai hyvä. Perus suomalaista spurguilua ja öykkäröintiä. Sunnuntaina olin vaan kotona lukemassa kokeisiin! :)

2 kommenttia:

  1. ihanaa ku pidät blogia lisää vaa juttuja kiitos :) jaksamisia kirjotteluun <3

    VastaaPoista
  2. Tack så mycket! :) Kiva saada piristävää palautetta ja tietää, että joku käy lukemassa tätä! :)
    Hyvää kevättä ja mukavia lukuhetkiä!

    VastaaPoista