torstai 2. helmikuuta 2012

Maybellinen Fit Me!-meikkivoiteen kokeilu

Nyt tulee toivepostausta Fit Me!-meikkivoiteesta

Fit Me! Meikkivoide ja puuteri,
Maybelline
Meikkivoide 13,90€
Puuteri 11,90€
Sävy 115 Ivory
Sokos, Lahti

Näihin mainoslauseisiin retkahdin ja päätin testata tuotetta.

Uusi Fit Me - löydä ihosi luonnollinen sävy!
Enemmän kuin sopiva sävy, iho niin kuin sen kuuluu olla: hehkeä, hengittävä, luonnollinen. Läpikuultava pohjustus ja ultrakevyet pigmentit luovat mahdollisimman luonnollisen pohjustuksen. Ensimmäinen meikkivoiteemme, joka sulautuu täydellisesti ihosi sävyyn!
Näin helppoa se on:1. Löydä oma sävynumerosi meikkivoiteiden sävyperheistä
2. Yhdistä se sopivaan puuteriin
3. Valitse toinen sävyperheen poskipunista
4. Täydennä saman sävyperheen peitevärillä

Varoitan jo etukäteen näistä ennen ja jälkeen -kuvia. Eivät ole mitään maailma hehkeimpiä, mutta mitä väliä! Nää nyt on ainakin realistisia. Ennen -kuva on otettu suoraan suihkun jälkeen, eikä kuvassa ole iholla mitään. Jälkeen -kuvassa iholla on vain Maybellinen Fit Me!-sarjan meikkivoide, sävyltään 115.

EnnenIhoni on luonnostaan aika tasainen ja hyvä. Epäpuhtauksia sekä finnejä tulee hyvin harvoin. Tosin ihoni punoittaa ärsyttävästi melkein aina.


Jälkeen


Maybellinen Fit Me!-meikkivoiteella ihosta tulee luvatun silkkimäinen ja tuntuu kuin meikkivoidetta ei olisi ollenkaan. Maybelline lupaa tuotteelleen, että rajoja ei näkyisi kasvoissa meikkivoiteen levittämisen jälkeen. Itselläni Fit Me!:n lupaus ei toimi. Minulle jää rajat kaulalle, otsalle ja poskille. Voi olla, että sävy on hiukan liian tumma ihonvärilleni, mutta tämä on kuitenkin sarjan vaalein sävy. Koostumukseltaan voide on todella kevyt, mutta peittävä. Sitä on helppo levittää, sillä se on todella löysää. Löysyyden ansiosta tuote on myös yllättävän riittoisaa.

Arvio
Tykkään Fit Me!:stä paljon! Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja voide täytti odotukseni melko hyvin. Yllättyin myös kovasti siitä, että tuote on noin löysää. Löysyys ei tosin häiritse, koska sitä on äärettömän helppo levittää kasvoille, vain 1 pumppaus voidetta riittää. Voidetta riittääkin pidemmäksi aikaa, koska sitä menee niin vähän kasvoille. Ainoa pettymys on se, että minulle jää rajat kasvoihin. Saman väriperheen eli 115 Ivory puuteri tosin tasoittaa väriä ja häivyttää rajoja omaan ihonväriin sopivaksi.

Numeroksi tuotteelle antaisin 9,5.
9 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tästä. :) Olin kyllä malttamaton ja ostin itsellenikin, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla. Jälkeen kuvassa iho näyttää kyllä ihan täydelliseltä, jospa tuo toimisi itsellänikin. :D Tuo 115 ei muuten ole vaalein sävy, itse ostin sävyn 110, sillä tuo 115 näytti hieman liian tummalta ja punertavalta. Peitepuikossa ja puuterissa en tosin nähnyt tuota 110 sävyä.

  T. se anonyymi, joka tätä postausta pyysi

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi! :) Lahdesta en löytänyt sävyä 110 meikkivoiteelle, joten testailin sävyjä 115 ja 120 kaupassa kosmetiikkaneuvojan kanssa. Joista paremmin sopi tuo 115 Ivory. Iho on täydellinen ja tuntuu siltä kuin ei tarvitsisi edes puuteria meikkivoiteen päälle, great! Pysyvyyden kannalta suosittelen kuitenkin puuterilla meikkivoiteen kiinnittämistä.

  VastaaPoista
 3. Levititkö meikkivoiteen siveltimellä vai sormin? (: Mietin vain, kumpikohan olis parempi levitystapa tän voiteen kanssa D:

  VastaaPoista
 4. Sormin levitän tuon, koska se on niin ohut :)

  VastaaPoista
 5. Liian paljon valinnanvaraa! 12 eri sävyä, miten oikee löydän mulle sen oikeen, en kyll aatellu kokeilla niit kaikkia naamaani! Haluun kyll silti ostaa ton ku näyttää nii hyvältä sun kasvoillas! Onkohan sillä välii millanen ihotyyppi on, et sopiiks toi kaikille ihotyypeille, ku mull on ollu jo kauan löytää oikeenlainen meikkivoide mulle, toivottavasti tää nyt vihdoin tärppäis(onks tietoo et onks toi keltaista taittava, et peittäähän se punotusta?)..kiitus♥((:

  VastaaPoista
 6. Pyydä apua kosmetiikkamyyjältä tai -neuvojalta. Testauttaa yleensä noin 2-4 eri sävyä. Melkein kaikissa sarjoissa on sävyjä, jotka taittavat vihreeseen (vähentää punotusta), keltaseen jne.. Mulla on couperosa iho eli punoittava niin ainakin punoituksen ja pienet epäpuhtaudet tuo häivyttää hyvin :) Jos tää ei tärppää niin kokeileppa Max Factorin Second Skin:iä! Toimii varmasti, mutta sävyt lähtee aika tummista. :(

  VastaaPoista
 7. Mä oon aina halunnu löytää luonnollisen meikkivoiteen. Nii onks toi luonnollisen näkönen ulkonakin?(:

  VastaaPoista
 8. On toi ulkonakin tosi luonnollinen. Näyttää jopa vähän vaaleammalta kuin sisällä.

  VastaaPoista
 9. Ajattelin kans ostaa tän, vaikuttaa hyvältä :) Toiovttavasti peittää punoitusta koska punastun helposti ja joistain meikkivoiteista puna näkyy tosi hyvin läpi :/

  VastaaPoista