perjantai 19. lokakuuta 2012

Torsdag och fredag



1 Rakastan Rubyredin karpalomehua yli kaiken. Aluksi (ja lämpimänä) se maistui aivan karmealta. Jääkylmänä ja karvaan kuivaan makuun tottuessa tuo maistuu todella hyvältä! Karpalomehu on luonnon oma superfood ja siksi yritänkin juoda sitä, koska tutkimuksissa on todettu, että karpalo ja puolukka vähentävät tulehdusriskiä kehossa.  2 Vuoden kaamein järkytys saapui eli koulukuvat. Ryhmäkuva oli hirveä ja omissa kuvissani näytän ihan pystyyn kuivuneelta porkkanalta. 3 Kävin ostamassa Sokokselta Hiusten hellimisviikolta SP:n kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen, sillä oma hiukseni on mennyt aika kuivaksi värjäämisen myötä. Harmittaa ihan hirveästi, että Tigillä (Bed Headilla) ei ole enään maahantuontia Suomessa ja heidän hiustenhoitotuotteita saa todella harvasta paikasta tällä hetkellä. Heidän hiuslakat ja kiharashampoot oli mahtavia.  4 Torstai-illan huumaa Pelicans-Ilves pelissä Emman, Emmin, Iinan ja Iitun kanssa. Pelicans vei tuon matsin komeasti ja muutenkin hallilla oli torstai-illaksi todella hyvä meininki! 5&6 Mulle tuli jo eilen Niityltä postipaketti. Siellä oli vaatteita, jotka ostin häneltä. En vain ehtinyt hakea sitä, joten kävin tänä aamuna ennen koulua hakemassa rakkauteni kotiin. Paketissa oli Lexingtonin huppari ja Tommy Hilfigerin pikeepaita. Kävin myös postittelemassa pari takkia uusiin koteihin. Toivottavasti ostajat tykkäävät niistä! :) 7 Piirtelen tässä tatuointia kuviksen kurssille ja eihän tästä meinaa mitään tulla... No katsellaan mitä tästäkin projektista tulee! 8 Tommy Hilfigerin vaaleanpunainen Slim fit -pikee. Tosi toimiva peruspaita arkikäytössä. 9 Lexingtonin ihana laivastonsininen printtihuppari. Lämmin huppari pimeneviin iltoihin.

Pari päivää tässä on mennyt kuin siivillä ja eilen olin niin puhki etten jaksanut käydä kirjoittelemassa tänne mitään niin tein nyt tuollaisen tylsän kuvakoosteen. Eilen sain yhden uuden yhteistyökumppanin blogiini ja voin sanoa, että olen sanoin kuvaamattoman onnellinen tästä yhteistyöstä. Firma on sellainen, jonka arvoja pystyn rehellisesti itsekkin kannattamaan ja on hienoa, että maailmassa myös muut ihmiset sekä yritykset ajavat esimerkiksi kestävää kehitystä. Yhteistyöstä kerron lisää teille ensi viikolla. Olkaa kuulolla!  

Nyt taidan lähteä nukkumaan ja ottaa aamulla suunnaksi Helsingin sekä I Love Me -messut

                                                

8 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu! Ihana toi banneri, oot nätti :)

    janinastyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Ulkoasu ja banneri on aika ison työn takana ollut viime keväänä, mutta valmiiksi tuli!

      Poista
  2. Kiva blogi:D Ja tosi kiva ulkoasu!!

    VastaaPoista
  3. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta. :) Tätyypä joskus maistaa tuota karpalomehua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Suosittelen lämpimästi maistamaan ja ekalla kerralla ehdottomasti kylmänä tai muuten saat traumoja tosta mausta. Se on lämpimänä kauhean makuista, vaikka olenkin jo tovin juonut kyseistä mehua.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään siitä kovasti. Muutenkin Lexingtonin vaatteet on tosi kivoja. :)

      Poista