keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee

 Moikka moi! Voi, että inhoan tuota syysilmaa. Koko ajan vain sataa, sataa ja sataa. Muutenkin ulkona on jo tosi kylmä ja mulla on vaatekriisi joka aamu, sillä jäädyn parkatakissani pystyyn, jos alla ei ole mitään pitkähihaista. Tuo parka on siis Peakin kuoritakki, joka pitää tuulta ja vettä. Siksi se on todella hyvä, mutta kylmä ilman aluspukeutumista. Nuo mutaiset kengät on luottostiflat syksyn arvaamattomiin keleihin. Ostin ne nyt syksyllä Clarksilta ja kyllähän niillä hintaakin oli, mutta aito nupukkinahka ei paljoa suojakäsiteltynä kärsi vedestä tai kurasta. Kengät eivät myöskään päästä vettä läpi ja ne ovat todella lämpimät. Suosittelen lämpimästi kaikkia ostamaan tälläiset luottokengät, joilla voi tallustella katuja pitkin säällä kuin säällä.

Mulla on tässä jaksossa kuvataidetta. Lukion ainoa ja pakollinen kurssi kyseistä hirvitystä. Inhoan yli kaiken piirtämistä, sillä musta on tullut taiteilijasukumme musta lammas. Ikinä en ole osannut piirtää enkä tule osaamaankaan. Rakastan kuvankäsittelyä, grafiikoiden tekoa ja muotoilua esimerkiksi savesta, mutta raapustaminen ei vain uppoa. Tuota kättä väsäsin oman tänään tunnilla pika-pikavauhtia, sillä sairastelun takia olen muuta ryhmää jäljessä. Opettajan mielestä se on kuulemma oikein loistelias ja hieno käytettyyn aikaan nähden. Varjon ja valon suhdetta on vielä pakko muuttaa käden asennossa.

Jaksoin vihdoinkin käydä autokoululla parilla teoriatunnilla elokuun jälkeen. Onneksi mulla on vielä tässä reilusti aikaa käydä noita teorioita noin 3kk ja enään 14 teoriatuntia. Ensi viikolla olisi ensimmäinen ajotunti. Jännittää ihan sairaasti!

Oon taas kipeänä ja antibioottikuurilla. Plaah, mä en jaksa tätä kokoaikaista sairastelua. Lääkäri puhui mulle kaikkea ruokavalioista, syömishäiriöistä, elämän uudelleen rytmittämisestä ja rauhoittamisesta, kun se on huolissaan mun vastustuskyvyn heikentymisestä. Mielestäni syön ihan hyvin ja sillain, mutta mulla on todella paljon koulun takia stressiä. Ehkä elämä pitäisi rauhottaa ja rytmittää uudelleen.

Lauren Conradin L.A. Candy, Mate kuuma tanssi teetä ja Café Tassen kaakaohippu-maitosuklaata. Maailman paras trio paeta koulujuttuja. Hyväntuulista hömppää on kiva lukea herkkujen kera. Rakastan haudutettua teetä, sillä se rentouttaa ihanasti. Belgialaisen Café Tassen luomu- ja sertifioidut suklaat on aivan suussa sulavan hyviä! Mun omat lempparit on juurikin tuo maitosuklaa, jossa on kaakaohippuja ja valkosuklaa. Kannattaa kokeilla, vaikka levy maksaakin noin 4,50€, sillä jo yksi pala vie makeanhimon pois. Ajattelin nyt lääkärin ohjeen mukaan rauhoittaa elämää ja yritän olla vähemmän stressaamatta! ;)

8 kommenttia:

 1. oii ompas sulla ihana blogi ! ulkoasu on upea ja banneri varsinkin :)

  http://metenblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Jos tykkäät paaaljon niin liityhän lukijaksi.
   Käyn katsomassa sun blogin.

   Poista
 2. Vautsi! Miten oot tehnyt ton upean bannerin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! Kun muistaisin tuo on tehty joskus viime keväänä.
   Picasalla mä väänsin Soile Ukkosen ottamasta isosta studiokuvasta tuollaisen pitkulaisen rajatun alueen ja liitin tekstin. Tietty fontti ja sen koko sekä tekstin väri oli tarkkaan mietittävä tän blogin sävyjen kanssa yksiin, mutta mätsää aika hyvin.
   Mä oon tosi pahoillani, että paremmin en muista tuon teko-ohjetta. Pelottaa vähän lähteä uudistamaan ulkoasua, sillä en muista sitäkään miten tämän tein :D

   Poista
 3. Sul on tosi persoonallinen blogi joka on tietty vaa hyvä :) ja vaikutat iloselta ja kivalta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kiva, että erotun massasta edes jollakin tavalla.

   Poista
 4. Oot ihan sairaan nätti & sulla on tosi kiva blogi! Ja parene pian, ehkä se on vaan tää kylmä syysilma joka on saanut sut sairastumaan. :( + liityin lukijaks !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket! :)
   Onneksi köhä on jo voiton puolella ja olokin on jo paljon parempi!
   Kiva, kun liityit. Lukijoita ei ole ikinä liikaa :)

   Poista