maanantai 22. lokakuuta 2012

I Love Me-messut 2012












GANT


HOLEBROOKS SWEDEN

BOOMERANG

 HUNTER

AKI CHOKLAT





TW STEEL WATCHES

 JUHANA TAMPERE


E.LINDROOS

HÄÄPUKUJA




MUKAAN JÄI


Hej på dej kaikille ja paljon terkkuja I Love Me -messuilta Helsingin messukeskuksesta! Olen aivan rättipoikkiväsynyt, mutta yritän nyt viimeisillä voimillani puristaa tämän postauksen kunnialla loppuun. Pahoittelen jo tässä vaiheessa, jos teksti ei ole maailman sujuvinta (kuvat saaneen kertoa enemmän kuin tuhat sanaa).

I Love Me -messut ei ainoastaan siis ole muoti- tai kauneusmessut. Saman katon alta muodin sekä kauneuden lisäksi löytyi terveys- ja GSW- eli Gold-/Silver-/Watch- messut. Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ulkomuotoa tuli tutkailtua siis enemmänkin kuin vain pintapuolisesti yhdeltä osa-alueelta. Tutustuin kahden päivän aikana melkein kaikkiin osastoihin, mutta harmittavasti aika loppui kesken ja toiset jäivät vähemmälle huomiolle. Harmittaa niin vietävästi!!

Noissa ensimmäisissä kuvissa on yleistä messufiilistä yritetty kuvastaa ja kaikkia ihania purnukoita, osastoja, tuotteita mitä olisi tehnyt mieli ostaa tai kokeilla. Harmi, kun olen ylittänyt tyylikkäästi tämän kuukauden blogibudjettini, joten yritin pitää itseni tiukkana messuilla, joten shoppailin melko vähän... tai niin ainakin luulin.

Seuraava kuvasarja, joka kulkee brändeittäin on tämänhetkinen ''must have'' -listani.
Gantin osasto oli aivan ihanissa karkinväreissä ja heillä oli esillä todella käytännöllisiä vaatteita. Voi, että odotan jo ensi kevättä ja noiden mallistojen saapumista vesi kielellä. Himoitsen älyttömän paljon Holebrooks Swedenin neuleita. Materiaali tuntuu kestävältä ja lämpimältä. Holebrooksit ovat myös kivan värisiä ja helposti yhdisteltävissä muihin vaatteisiin. Olen pitkään etsinyt toimivaa, hyvää ja ryhdissään pysyvää laukkua, johon tarvittaessa läppäri sekä kamera sopisivat. NYT se löytyi Boomerangin vasikannahkainen käytännöllinen arkilaukku. Laukku on todella tukevan tuntuista nahkaa ja mahtavan värinen. Tästä yksi toive joulupukille! ;) Mun on pakko saada Hunterin varvassandaalit ensi kesäksi. Nuo on aivan älyttömän makean näköiset ja uskoisin, että niillä voi kipittää pidempiäkin matkoja väsyttämättä jalkoja. Seuraavaksi matkani jatkui Aki Choklatin kenkämaailmaan ja minua ei todellakaan olisi pitänyt sinne päästää. Akin omaan mallistoonsa suunnittelemat miesten sulkakengät on todella todella upeat! Mitä mieltä te olette kyseisistä kengistä? Akilla on myös pari muuta mallistoa, jotka on suunniteltu Lahtiselle eli huopakenkä- sekä laukkufirmalle ja Kookengälle. Akin Lahtiselle suunnitelemasta mallistosta mulla on omat huopatossusuosikit ja varmasti talven 30 asteen pakkasessa niillä tallustelen pitkin maita sekä mantuja. Kuvassa esiintyvä laukku on myös aivan super! Akin ja Kookengän kevään mallistosta haluan shoppailla muutamat korkokengät. TW Steel Watchesin iso näyttöiset kellot ovat todella hienoja pukukelloja. Kävin testailemassa tuota mallia, joka on tuossa kuvassa. TW Steelit ovat olleet esikuvana JETSET -kelloille, jotka ovat meidän nuorten suosiossa. Juhana Tampereen designerkorut on simppeleitä ja yksinkertaisia suomalaisen suunnittelun sekä työn tulosta. Juhanan korut ovat kuin nappi silmään arki- ja juhlapukeutumisessa. Kiehtovinta heidän mallistossa on se, että miehille sekä naisille on suunniteltu samasta aiheesta koru, mutta ne eroavat ulkonäöltään hiukan ja sitä paitsi näitä koruja ole hinnalla pilattu. Ehkäpä joku päivä Juhana Tampereen koru esiintyy myös minun kaulassani. E.Lindroosin osastolla oli esittelyssä Bridal Awards -palkinnon voittanut vuoden kaunein sormus. Sormus on todella kaunis ja käytännöllinen. Siinä on 3 eri osaa joiden avulla sormuksen ulkoista olemusta saa muokattua. Myös E.Lindroosin korvakoruissa on 2 osaa (reunukset ja keskitimantit), jolloin korviksistakin saa juhlavammat tai arkisemmat. Kätevää! Hääpukuja katselin vanhojenpäivää mielessä pitäen. Vieläkään ei tullut mitään WOW-ideaa puvun suhteen, mutta pikku hiljaa hyvä tulee.

Viimeisimmässä muttei vähimmässä kuvasarjassa on kotiin tuomani ihanuudet. Acon osastolta ostin melko huimilla alennuksilla 6 eri tuotetta. Hintaa tuotteille kertyi yhteensä 10 euroa. Natur Viven pienet pullot ovat minulle kouluun sekä salille shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli. Natur Vivelta ostin myös pari huulikiiltoa hunajan- ja kirsikanmakuisen. Acon omasta tuotesarjasta jäi matkaan ihon kuorinta-aine. Avonin osastolla kävin vaihtamassa vanhan huulipunani uuteen ja ostin sieltä kirsikantuoksuisen vartalovoiteen 2€. Mary Kaylta sain näytteet yö- ja käsivoiteesta. Putelit näyttävät aika yksinkertaisen herkullisilta. Yves Rocherin uutiskirjeen tilaajaksi liittyjät saivat valita näytteen heidän tuotevalikoimastaan, joten otin itselleni minikokoisen suihkugeelin, sillä minikokoisia suihkugeelejä tarvitaan aina. Iberolta kävin haalimassa itselleni meikkisieniä, koska niitäkään ei ole ikinä liikaa (hukkailen niitä liian usein). Foreverilta sain kokeiluun aloevera-huulivoiteen. Toivottavasti toimii ja kosteuttaa hyvin huuliani. Kerron tuotteen toimivuudesta myöhemmin, kun pääsen testailemaan oikein kunnolla.

Eminencen luomukosmetiikkasarjasta sain pieniä näytteitä mm. kasvovoiteesta, puhdistusaineesta ja maskista kokeiluun. Tulen testailemaan tämänkin sarjan vähän myöhemmin sekä kertoilemaan mitä mieltä olin tuotteista. Eminenceltä löytyy ainakin todella herkullisen näköisiä pakkauksia kosmetiikalle!

Bio2You on blogini uusi yhteistyökumppani. Heidän ihonhoitotuotteet ja kosmetiikka on 100% luomukosmetiikkaa. Bio2You:n tuotteet sisältävät luomuviljeltyä tyrniä ja tuotesarja on sertifioitu ympäristöystävälliseksi sekä kestävää kehitystä noudattavaksi. Testattavaksi sain luomupuhdistusmaidon ja kirkastavan luomukasvonaamion. Näitä tuotteita alan kokeilemaan huomenna ja testi kestää parisen viikkoa, jonka jälkeen kirjoitan tuotteista arvostelut tänne. Olkaahan kuulolla! :)

DAMN HEELS on toinen uusista yhteistyökumppaneistani. Kätevä keksintö, jolla helpoitetaan monien naisten elämää juhlissa ja miksei toki arkenakin. Clutchin kokoisessa laukussa on kokoontaitettavat ballerinat. Joten nykyään voi huoleti lähteä korkeilla koroilla juhlimaan, mutta jalkojen väsyessä vaihtaa kätevät ballerinat jalkaan. Clutchista tulee korkkareille kantokassi, joten tämäkin pulma on ratkaistu. Damn Heelseista on luvassa juttua huomenna.

Kooky Gemsin koruihin syttyi rakkaus heti ensisilmäyksellä. Pukukoruksi minun oli pakko saada pitkässä ketjussa roikkuva ''Keep calm and carry on'' -riipus. Mustia vaatteita ja koru kaulaan niin johan on ilmettä asussa kerrakseen. Korun hinta oli 19€, joka ei mielestäni ole kovin paha.

Mutta anteeksi tämä kaikki sekoiluni ja ylipitkä postaukseni!
Hyvää yötä!
Rakkaudella teidän pieni sekoilija

10 kommenttia:

  1. vähä mäki oisin halunnu tonne I Love Me -tapahtumaan! kiva tää sun blogis, liityin lukijaks:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joskus menet/pääset I Love Me:n asti niin varaa se pari kolme päivää aikaa ja joka päivä 8 tuntia! Tuonne ei millään riitä yksi päivä. Varsinkin, jos jää juttelemaan ihmisten kanssa. Mä kiersin lauantaina alakerran ja sekin jäi hiukan kesken. Eilen kiersin yläkerran ja sama homma. Sekin jäi hiukan kesken. :)

      Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Kuulostaa, että sulla on ollut kivaa Salla, kateeks käy. Olisin itekin halunnut mennä, mutta enpä kerennyt,vaikka tuttujakin olisi löytynyt kokonainen O.P.I osastollinen. Toi Damn Heelsin uusi keksintö kuulostaa tosi hyvältä, täytyypä pistää korvan taakse.

    Saat joku kerta kertoa mulle ihan kunnolla noista yhteistyökumppani -jutuista, kun mä en oikeen osaa ottaa blogistani kaikkea sen tarjoamaa irti.

    Onnea uusista yhteistyökumppaneista Salla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura oot niin oikeassa! Mulla oli tosi kivaa! :)
      Varaa säkin aikaa sitten roimasti, jos haluut kiertää koko messut.
      Damneista tulossa varmasti tänään enemmänkin juttua tänne.

      Mä kertoilen sulle joskus ihan kädestä pitäen koko homman läpi!

      Kiitos paljon :)

      Poista
  3. Hiukan hienoi kuvii!
    Ja oot tosi nätti :))

    VastaaPoista
  4. voi vitsit, harmi etten päässy tonne ! ihanan näköstä, varsinkin nuo hääpuvut ja kengät :)

    http://onceinalifetime2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kaikkea silmänruokaa niin hirveästi ja ihan liikaa kaikkea, johon koukuttui ja haluaa ostaa, mutta no money no honey näin opiskelijalla :)

      Poista
  5. Miten löydät yhteistyökumppaneita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella tavalla.
      Toiset ottaa suoraa yhteyttä minuun, toisista saan vinkkiä/kontakteja tutuiltani ja joskus juttelen niitä näitä ihmisten kanssa ja sitä kautta saan yhteistyökumppaneita. Sattumalta on aika iso vaikutus yhteistyöhön. Yksi neuvo on ehkä tärkein ole kohtelias, mutta sitkeä hankkiessasi yhteistyökumppaneita :)

      Poista