tiistai 16. lokakuuta 2012

Tyttöjen koulutus kehitysmaissa -yhdellä klikkauksella tytöille koulutusmahdollisuusHei! Tehkää päivän hyvä työ ja klikatkaa banneria. Se ei velvoita mihinkään eikä vaadi kuin yhden klikkauksen. Klikkaaminen ei maksa mitään, mutta mahdollistaa tyttöjen koulutuksen Senegalissa.
Mielestäni on tärkeää, että kaikkialla maailmassa naiset saavat koulutuksen ja tasa-arvoistuvat miesten kanssa.

Itse tuen pienen 6-vuotiaan Togolaisen tytön koulutusta ja elämää lahjoittamalla 27€/kk. Lahjoitus mahdollistaa kummityttöni koulutuksen ja lahjoituksesta hyötyy myös hänen kylänsä. Olen sitoutunut lahjoittamaan rahaa hänelle vielä seuraavat 12 vuotta eli siihen asti, kun tyttö täyttää 18v. Tingin omista ostoksistani ja elämästäni, jos muuten en pysty maksamaan kuukausittaista summaa. Plan, jonka kautta lahjoitan ei velvoita säännöissään pitkäaikaista sitoutumista lahjoituksiin, mutta toivoo sitä ja minusta lahjoituksen lopettaminen olisi moraalisesti väärin -ainakin omalta osaltani.

Miksi tuen juurikin naisia ja tyttöjä? 
Haluan taata kaikille maailman naisille ja tytöille samat mahdollisuudet koulutukseen, kun meillä on täällä Pohjoismaissa. Ilman naisten koulutusta ja panosta työelämään kehitysmaat eivät kehity, täten myöskään elinolot eivät parane. Naisia alistetaan maailmassa liikaa ja pidetään hellan sekä nyrkin välissä. Koulutus mahdollistaa myös naisten itsenäisen elämän ja myös asenteet voivat muuttua miesvaltaisissa kulttuureissa.

2 kommenttia:

 1. Itsekin postailin samaisesta aiheesta eilen; ihanaa, että blogin kautta pystyy välittämään tärkeää viestiä merkittävistä asioista ja kampanjoista kuten tästä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa, kun muutkin tekevät blogien kautta hyvää! :)
   Itselläni oli aiemmin nälkäpäiväkeräyksen lipas täällä, mutta sen umpeuduttua päätin alkaa tukemaan Senegalin naisten koulutusta ja kun tuo ei kenellekkään maksa mitään, kun vain vaivan niin miksipä ei kävisi painamassa nappia ja tekemässä hyvää :)

   Poista