maanantai 15. lokakuuta 2012

I love lazy mornings


Oi, että aloitin viikon mukavasti ja tuli tosi rentoutunut olo, vaikka onkin vasta maanantai! Aamulla mulla oli ihan hirveä sählääminen päällä, koska heräsin 15 minuuttia ennen bussin lähtöä ja olen muutenkin aina myöhässä tai ainakin alasti kotona vielä silloin, kun pitäisi olla jo bussipysäkillä. Ehdin kyllä bussiin ja huonojen yöunien jälkeen olin todella kiukkuinen. Pisteenä iin päälle, kun yritin päästä puhelinlinjoja pitkin terveyskeskuksen päivystykseen -toivotonta.

Loppujen lopuksi mulla oli aamulla vain aikaa, aikaa itselleni. Ensiksi kävelin sateisen koleassa syysilmassa kohti keskustaa, jonka jälkeen menin istuskelemaan Trion Roberts Coffeeseen ja pidin pienen maanantaiaamun brunssin kera mango-ananas-chili teen, appelsiini Italian sodan sekä croisantin.
Syön todella harvoin aamupalan, joten aamuinen brunssi teki ihan hyvää. Tästähän voisi ottaa tavan!

Aamubrunssin jälkeen tieni vei kouluun ja olin paljon paremmalla tuulella kuin yleensä kouluaamuina. Eikä nälkäkään päässyt yllättämään salakavalasti ennen ruokatuntia. Tästä päivästä alkaen aion ottaa itselleni aikaa aamuisin, ilman mitään kiirettä! :)

Hyvää ja pirtsakkaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana toi sun banneri! :)

  http://the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kävin katsomassa sun blogin ja heittämässä kommenttia!

   Poista
 2. voi vitsi toi juoma ja croissantti näyttää todella hyvältä! :P liityin lukijaksi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh mä en kestä mun niin paljon tekee Robertsin teetä ja italian sodaa mieli! Noi on todella hyviä kieltämättä. Croisanteilla ei ikinä voi mennä päivä pilalle, jos sellaisen vetäsee aamulla naamaansa :)
   Käyn kattoo sun blogin!

   Poista