maanantai 29. lokakuuta 2012

The best weekend ever









 Moikka moi ja olen pahoillani pienestä kirjoitustauosta. Toivottavasti vihdoinkin pääsen koulun lisäksi vain ja ainoastaan keskittymään bloggaamiseen sekä teidän viihdyttämiseen. Koostin nyt kuitenkin pienen postauksen viikonlopun fiiliksistä teille, joten enjoy! :)

Olen tainnut mainita tästä jo aiemminkin, mutta mulla on pieni siivous- ja sisustusurakka meneillään. Viime viikolla meillä oli syysloma ja sain jostakin potkua alkaa tyhjentämään vessan kaappeja sekä siivoomaan koko höskän. Kaappeihin tuli kivasti tilaa ja tulevaisuudessa ehkä löydänkin meikit yms.. kamat helpommin kaapeista. Sisustukseltaan yritän saada minun ''omasta'' vessasta viihtyisän, mutta käytännöllisen. Nuo puupurnukat on ostettu Sinooperi Homesta. Hintaa 4 purkilla oli yhteensä 12 euroa. Ajattelin laittaa purkkeihin vanuja, pumpulipuikkoja sekä kaikkea pientä irtotavaraa, joka ei ole kivannäköistä pöydillä lojumassa. Korit kangassisustalla on JYSKista ja niihin ajattelin laittaa hiusten- sekä ihonhoitotuotteet. Koreille hintaa kertyi yhteensä 18 euroa. Ihanaa saada kaikki paikat järjestykseen! :)

Viikonloppuna pääsin jo omaankin huoneeseeni käsiksi ja se on onneksi kohta siivottu sekä tyhjennetty kokonaan. Tapetitkin on valittu ja uuden sängyn käymme ostamassa huomenna. Vielä olisi paljon tekemistä huoneen parissa. Pitäisi saada tapetit seinille, liukuovet kaappeihin ja huonekalujen metsästys loppuun. Kuulette varmasti projektista myöhemmin lisää.

Mun oli pakko päästä shoppaamaan jotain, joten suuntasin Gina Tricotille ja ostin muutamat alusvaatteet, josta mulla oli iso pula. Fiiliksen pohjalta mentiin ja mukaan tarttui melko värikästä kangaspalaa, mutta olen tosi tosi tyytyväinen. Rakastan kaikkea värikästä tällä hetkellä liikaa..

Sunnuntaiaamuna suostuin tekemään yhden luistelukoulutuurauksen lapsi-vanhempiryhmässä. Oli tosi mukavaa olla vetämässä erilaista jäätä vuosiin. Viimeeksi neljä kautta sitten olen ollut koutsaamassa kyseistä ryhmää ja ei voi muuta sanoa, kun vaihtelu virkistää. Tunsin itseni tosi uunoksi tuolla jäällä, kun luin papereista suoraan mitä seuraavaksi tehdään. Toivon vain, että lapsilla ja aikuisilla oli mukavaa. Tuurauksesta huolimatta jäin vielä oman ryhmäni kanssa jäälle ja pelailtiin pikku poikien kanssa kiekkoa rennolla meiningillä.

Illaksi suuntasin Lahden Sosiaalidemokraattien vaalivalvojaisiin Ravintola Voittoon, kun kutsu kävi niin pitihän sitä mennä katsomaan mikä meininki tapahtumassa on. Voin kertoa, että vaalivalvojaiset olivat yhdet parhaimmista illallisista, jotka olen ikinä nauttinut. Salaattibuffet oli aivan jäätävän hyvä veto illalliseksi -ainakin näin nuoren naisen mielestä. Valkkari osui kuin nenä päähän varsinkin kanapastasalaattiin ja miksei toki muuhunkin salaattiin. Todella fresh yhdistelmä! Suosittelen kokeilemaan. Valkkari oli Australialaista kuivaa viiniä. Nimeä en tiedä, pahoittelen. Pöytäseurueenikin oli mitä mahtavin. Hauskoja nuoria miehiä, joilla oli sana hallussa ja keskustelu soljui politiikasta urheiluun ja urheilusta blogeihin sekä oikeastaan kaikkeen mitä mieleen juolahti. Iso kiitos myös Anssille pienestä viinikoulusta ja vielä isompi kiitos Eerolle, joka kutsui minut tapahtumaan.

Vaalivalvojaisista päädyin kotiin joskus yhden aikaan yöllä, joten aamu sekä koko päivä on ollut vähän takkuista, mutta kyllä tämä tästä! :)

PS. Alin kuva raiskaa teidän silmänne jäätävällä iPhone-laadulla. Sori, mutta näettepähän illan lookin.

4 kommenttia:

  1. oot tosi kaunis ja tykkään muutenki sun blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Liity lukijaksi, jos kiinnostaa seurailla ja tykkäilet kovasti! :)
      Tykkään sun blogista ihan sairaasti.

      Poista