tiistai 23. lokakuuta 2012

DAMN HEELS -We adore our heels, and we’ll certainly never stop wearing them, but we should always feel comfortable and fabulous!





I Love Me -messuilla minulle tarjoutui mahtava tilaisuus testata Damn Heelseja eli kokoontaitettavia ballerinoja. Kukapa nainen ei pitkän juhla- tai messupäivän jälkeen kaipaisi helpotusta jaloilleen. Nämä helpottavat myös yökiitäjien kotiinpaluuta sekä tanssilattioiden kuningattaria.

Damn Heelsit mahtuvat nätisti bileiltoina hiukan isompaan laukkuun, sillä niiden oma säilytyspussukka on clutch. Clutchin sisältä löytyy kokoontaitettavat ballerinat ja clutchista tulee korkokengille kätevä kantokassi.

Itselläni on ollut aina suuri kenkäkriisi, sillä rakastan käyttää korkeakorkoisia kenkiä, mutta harmittavasti shoppailukierroksilla, juhlissa, laivalla ja muissa paikoissa jalat väsyvät korkokenkäkävelyyn todella nopeasti. Yleensä olen mukanani raahannut todella isoa kassia johon mahtuu korkkari tai sitten älyttömän rumaa muovipussia. Nyt tämäkin ongelma on ratkaistu kätsyn kantokassin avulla.



Otin Damn Heelsit tänään koko päiväksi testiin ja tallustelin niillä varmasti kymmenisen kilometriä pitkin kaupunkia. Ensimmäiset koko punaiset kenkäni löi oman pääni sisällä hiukan ennakkoluuloja, mutta nyt olen ihan koukussa väriin sekä ballerinoihin. Yleensä ballerinamalliset kengät ei jostain syystä pysy jalassani, mutta nämä pysyvät ilman minkäänlaisia remmihässäköitä. Pohjat on ohuet, mutta yllättävän kestävät ja suurempia jälkiä/kulumia pohjiin ei tullut. Ohuet pohjat on ihan kivat siinä mielessä, että epätasaisemmalla alustalla mm. kivet hierovat jalkapohjia kivasti. Tähän aikaan syksystä ballerinoja ei enään näy hirveästi ihmisten jaloissa ja aiheutinkin hiukan hilpeyttä kaduilla. No ehkä hilpeyteen oli aihetta, sillä tänään oli todella kylmä ilma ja varpaitakin meinasi paleltaa. Joten suostittelen Suomen talvessa kävelemään Damneilla lyhyitä matkoja esimerkiksi baarista taksiin tai olemalla visusti sisätiloissa. Kesällä nämä ovat oikein upea keksintö ja miksei toki talvellakin lyhyillä matkoilla sekä sisätiloissa juhliessa! 

FYI
- Testissä oli Damn Heelsien ''Damn Classic''-malliston punaiset balleriinat.
- Päällysmateriaali synteettistä
- Pohja synteettistä
- Sisus nahkaa
- Hinta noin 35-45 €

Arvostelu Damn Heelseista
+ Todella sirot
+ Hyvin ja nätisti ommellut saumat ballerinoissa
+ Ompeleet eivät paina/hierrä jalkoja
+ Pehmoisen tuntuiset jalassa
+ Oikean balleriinan näköiset, eikä mitkään jumppatossut
+ Sisus nahkaa
+ Värivalikoima tosi kiva
+ Kevyet kantaa mukana
+ Säilytys- ja pussukkasysteemi
+ Clutchin sisään saa tarvittaessa mahtumaan pienen rahapussin ja avaimet
+ Pysyvät jalassa hyvin ilman minkäänlaisia lenkkisysteemejä

+/- Ohuet pohjat. Stimuloi jalkapohjien akupisteitä hyvin esimerkiksi mukulakivikadulla, mutta näin myöhään syksyllä on hieman kylmät. Mahdollistaa kenkien kokoontaittumisen.

- Clutchin alta pursuaa kirjava vuori*
- Kantopussukan iso koko*
- Clutch on hiukka vaikea taitella kokoon 
- Ei ihan syksy-/talvikelin kengät

*Damn Heelsien ''Damn Glamorous'' 2012 talvimallistossa on otettu huomioon juurikin tuo vuoren pursuaminen sekä kantopussukan iso koko ja asiat on korjattu. Clutchin sivuille on tullut vetoketjut, jotka estävät juurikin tuo vuoren pursuamisen ja kantopussukkaa on hiukan pienennetty.

Damn Heels Damn Glamorous 2012 -mallisto
Ovh. 69,90€
Toimitus marraskuussa 2012
Sivustoille:
Damn Heels Suomi (aukeaa 1.11.2012)

Facebook:

Twitter:

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Rakastan noita etenkin värin ja käyttömukavuuden takia :)

      Poista
  2. Onpas todellakin kätevän oloiset kengät! Sä kirjotat muuten tosi kiinnostavasti ja persoonallisesti :)

    http://withlove-jill.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on todella kätevät, koska mahtuu niin pieneen tilaan ja kuitenkin saa samalla tuon ison pussukan mukaan (mitä toki ei ole pakko käyttää aina, jos kengät mahtuu laukkuun).

      Kiitos paljon ja kiva kuulla, jos joku tykkää sekä sitä kautta erottuu blogimaailman massasta :)

      Poista
  3. En oo ees kuullut tollasista mutta kuullostaa tosi käteviltä ja tuli sellanen pakko saada- fiilis :D olisin itsekin halunnut noille messuille :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on vasta tulossa Suomeen niin varmasti moni ei ole kuullutkaan kyseisistä kengistä. Itse olen ollut tietoinen puolisen vuotta näistä, kun jenkkien Leijonaluola tv-ohjelma tuli Suomessa telkkarista ja siellä haettiin rahoitusta kyseisen brändin sekä kengän tuotantoon. :) Kohta nää tulee myyntiin nettikaupassa ;) Jos meet joskus I Love Mehen niin varaa vähintään pari päivää aikaa ja joka päivä 8h

      Poista
  4. En oo ikinä kuullut tommosista kengistä mutta kuulostaapa kivalta idealta! Tekis kyllä mieli mennä tommosia kokeilemaan, jos oikein ymmärsin niin ollaanko Suomeen siis avaamassa liike? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry mä en tiedä avataanko liikettä, mutta varmasti tulee jonnekkin myyntiin. Nettikauppa Suomessa avataan 1.11.12 ja uskoisin, että siellä on 14vrk palautusoikeus. Itseasiassa pakko olla, koska Suomen laki määrää sen niin voit tilata kotiin sovitukseen. Koot on tosi jämptit. Itse käytän 37-38 normisti ja mulla oli 38 testissä niin olivat sopivat :)

      Poista