maanantai 10. syyskuuta 2012

Viikonlopun fiilikset

Pelipäivän lounas -Savulohipasta
Välipala matkaa varten
Laxmaila
Gogglesit, hammassuojat ja hanskat

Lauantaina suunnaksi otettiin Turku ja lacrossen harjoitusmatsi Turku Titans Blue vs. Turku Titans White. Joukkeet siis koottiin pääasiassa Turku Titans Ladies joukkueesta, mutta itse olin vierailevana tähtenä "lainalla" Titansien White -joukkueessa. Pelasin puoliaikaan asti maalissa ja toisen puolikkaan kentällä. Kentällä olo oli aika tuskaa, sillä maalissa olon jälkeen revin täysin kylmiltään juoksuspurtteja pelissä. Matsi meni tosi hyvin siihen nähden etten ole vuoteen kunnolla mailaan koskenut, saati sitten pelannut.

Syön yleensä pastaa 2-3h ennen pelin tai treenien alkua. Lauantaina vuorossa oli kermainen savulohitagliattepasta, jonka jouduin syömään 4-5h ennen pelin alkua, sillä Turkuun on Lahdesta melkoisesti matkaa ja autolla kesti 3h kentän laidalle. Vihaan pitkiä pelimatkoja juuri sen takia, että ruokailurytmi menee sekaisin. Säännöllinen ja oikea rytminen ruoka on tosi tärkeää urheilussa, jos haluaa päästä huippusuorituksiin. Tietysti myös ruuan on oltava laadukasta eli siitä on saatava irti kaikki ravintoaineet, kuten hiilihydraatit ja protskut. Otin Alpron jogurtin mukaan matkaevääksi, jotta saisin vähän lisäenergiaa peliin. Alpron jogurtit on ihan sairaan hyviä, sillä niissä on monenlaisia makusekoituksia mm. päärynä-persikka, joka on henkilökohtainen lempparini. Mahakaan ei mene sekaisin näistä tuotteista, sillä ne ovat 100% laktoosittomia soijapohjaisia jogurtteja.

Lauantaipäivälle tuli pituutta, koska lähdimme klo 14:30 Lahdesta ja tulimme kotiin sunnuntain puolella klo 00:30. Oli kyllä melko väsynyttä meininkiä autossa ja näimme ''maakuntamatkallamme'' peuroja sekä ketun.

Isot kiitokset ABC Tuuloksen Tarjoilija-kassarouvalle! Ruoka oli aivan mahtavaa ja sitä oli riittävästi. Palvelu oli todella ystävällistä sekä reilua nälkäinen ja väsynyt laxtyttö tuli todella onnelliseksi tauon aikana. :)

Megamyyntiareena ja Guessin osasto
Megamyyntiareenassa Lumenen shampoita 5€/plo
Megassa Lumenen rajauskynät ja luomivärit 3€/kpl
Sunnuntaina lähdettiin äidin kanssa käymään Megamyyntiareenassa (Megamyyntiareenan sivuille) Orimattilassa. Megamyyntiareena on suuri outletmyymälä, joka on auki aina tietyn ajanjakson ajan. Myymälä on suuressa hallissa ja sieltä löytyy niin sisustustavaroita kuin kodinelektroniikkaakin sekä vaatteita ja kosmetiikkaa. Brändeinä Megasta löytyi nyt vaatteiden saralla mm. Calvin Klein, Cashmere, Guess, Liu Jo. Kengistä Palmroth, Reino&Aino, Tapas, Timberland. Kosmetiikassa Lumene ja Cutrin. Koruissa Ibero. Kodinkoneisiin en valitettavasti tutustunut. Hinnat olivat normaalia outlet hintatasoa, mutta kuitenkin huomattavasti edullisempia kuin kaupoissa.

Guessin laukku dustbagissa
Guessin laukku edestä

Guessin laukku sivulta
Guessin logo ja suhteellisen oikea väri

Guessin laukku sisältä

Ostin Megamyyntiareenasta tämän Guessin ison Brigit tote -laukun 97,50€. Ovh. 195,00€. Laukku tuli tarpeeseen, sillä olen pidemmän aikaa etsinyt isompaa laukkua, johon mahtuu tarvittaessa kannettava, järjestelmädigikamera ja koulukirjoja. Tähän bagiin mahtuu kaikki edellä mainitsemani tavarat loistavasti sekä niiden lisäksi vielä vaatteita, kätevää! Tämä on myös hyvä laukku viikonlopun kotimaanmatkoille, sillä laukkuun mahtuu kaikki reissun tykötarpeet tyylikkäästi eikä montaa kassia tarvitse raahata mukana.


Orimattilasta menimme suoraan juhlimaan perhetuttumme Kristianin 18-vuotissyntymäpäiviä Ahtialaan. Oli kivaa viettää iltapäivää kahvittelun ja rennon jutustelun parissa tuttavien kanssa. Kutsuilla oli tarjolla kinkkupiirakkaa, täytekakkua (joka oli aivan liian hyvää...), kuivaakakkua ja karkkia sekä sipsejä.
Onnittelut vielä Krisulle täysi-ikäisyyden johdosta! :)

Päivän asu(t)




Takki: ASOS
Jeggingsit: Dr.Denim
Kengät: Vagabond
Laukku: Longchamp
Korvakorut: Swarovski


Paita: ASOS Maternity
Jeggingsit: Dr.Denim
Kengät: Vagabond
Rannekoru: Decibelle
Korvakorut: Swarovski

Ja kiitos kaikille uusille lukijoille sekä kommentoijille! On mahtavaa saada kommentteja ja vastailla niihin sekä uudet lukijat tuo aina piristystä bloggaajan päivään! :)

2 kommenttia:

  1. kiva toi päivän asu :) ja guessin laukku!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Guessin laukku on iiiihana ja tosi iso niin tykkään siitä älyttömästi. Nytkin se on käytössä.

    VastaaPoista