tiistai 4. syyskuuta 2012

Voihan kipeys!

Akuutti24-puhelinpalvelu ja 7min odotusta
Sairastuin taktisesti juuri ennen tulevan viikonlopun peliä, hyvä minä! Soitin Akuutti24 päivystykseen sunnuntai-iltana ja jonotin linjoilla noin 7 minuuttia hissimusiikkia kuunnellen. Kun vihdoin sairaanhoitaja vastasi minulle ja sain kerrottua vaivastani oli palvelu todella huonoa. Akuutti24 kerrottiin, että vaivani eli äkillinen flunssaan sairastuminen ei vaadi päivystyshoitoa. Joten minun tulisi mennä maanantaiaamuna omalle terveysasemalle Nastolaan. No maanantaina menin terveysasemalle, sillä kuumeilua oli jatkunut kolmisen päivää ja epäilin potevani poskiontelontulehdusta. Terveysasemalta sanottiin, että heillä ei ole vapaita aikoja, joten tule huomenna uudelleen tai mene Akuuttiin. Suutuin koko rumbasta ja sanoin, että en lähde minnekkään. Nyt aikoja alkoi tippumaan ja pääsinkin lääkäriin jo samana päivänä.

Jaa a säätöhuone
Kubistista taidetta Nastolan terveysaseman seinällä
Sairaslomaakin napsahti
Perus, että lääkäri oli myöhässä 2h ajastaan. Lopulta olin viimeinen asiakas koko lääkärin vastaanotto puolella, joten ehdin hyvin keskittyä kaikkeen epäolennaiseen mm. säätöhuoneen oveen, joka sai mut tirskahtelemaan naurusta. Huomasin myös, että terveysaseman seiniä on yritetty piristää aika mielenkiintoisilla kubistisilla taideteoksilla. Viimeinkin pääsin lääkärille ja antibioottikuurihan sieltä napsahti imusolmukkeiden tulehduksen takia. Lääkäri lupasi, että olisin jo näilla dropeilla pelikunnossa lauantaina. Sen näkee sitten. :)

Matkalla eläinlääkäriin
Miisu nesteytyksessä
Miisun eläinlääkäripapereita ja mm. verikoetuloksia
Osa kissan lääkkeistä
Kuten ylläoleva kuvasarja kertoo -En ole ainoa, joka sairastaa meidän talossa tällä hetkellä. Huolestuin maanantaina kotona ollessani, kun kissamme ei enään liikkunut tai reagoinut mihinkään. Miisu tuntui todella kuumalta ja takajaloissa ei ollut voimaa, joten kiikutin hänet eläinlääkärin päivystykseen Lahteen. Eläinlääkärin päivystyksessä kissaltamme otettiin verikokeita ja vatsan ultraääni. Kaikki olivat ok, paitsi nestehukkaa havaittavissa. Miisu sai nesteytystä ja kipulääke- sekä antibioottipistokset.

Tiistaina oli uusi eläinlääkärireissu eläinlääkäriklinikka Colibriin. Nyt kissaltamme otettiin röntgenkuvat, joista ei selvinnyt oikein mitään. Tosin saimme tietää, että Miisulla on sydämessä sivuääni ja sydän ei ole oikeassa rytmissä. Hänellä oli myös melkein 40 astetta kuumetta, joten kipulääke- ja antibioottikuuri napsahti kotihoidoksi. Peräruiskeet ovat "varmuuden vuoksi", jos ulostaminen ei onnistu.

Lääkärikäynnit lääkkeineen maksoivat 406,20€, mutta ainakaan itse en lemmikinomistajana pysty katsomaan eläimen kärsimystä. Suosittelen kuitenkin järjellä miettimään mitä eläimelle kannatta tehdä, mihin asti sitä kannattaa hoitaa ja ovatko kaikki kuvat, kokeet yms. pakollisia. Myös te jotka harkitsette lemmikin ottoa niin miettikää tarkasti taloudellisen tilanteen kannalta, sillä eläinlääkärikäynnit eivät ole halvimmasta päästä.

Nyt Miisu voi jo paremmin, onneksi!

Pahoittelen, että en ole ehtinyt tehdä vielä ''normipäiväpostauksia'' tai mitään muitakaan toivepostauksia. Tämä viikko on ollut aika kaukana normaalista.


2 kommenttia:

  1. Heei huomasin et olit mun edellisen blogin lukijana ja alotin nyt uuden blogin eli jos vielä kiinnostaa ni liity ihmeessä mukaan! :) Tässä vielä linkkiä: http://fly-or-fail.blogspot.fi/

    VastaaPoista