tiistai 4. syyskuuta 2012

Tutorointia ja ryhmäytymistä Parinpellossa


1. jakson kirjat
Nyt on puurot ja vellit sekaisin eli koulu potkaistu kunnolla käyntiin! Musta tuntuu, että nyt toisella vuosikurssilla olen vain enempi sekaisin asioiden kanssa, plaah. Kevään kirjoituksiin pitäisi ilmottautua pian, vanhojentanssitkin olisivat edessä ja autokoulussakin pitäisi käydä.


By the way! Oltiin viime viikolla ykkösten kanssa ryhmäytymässä parina päivänä Parinpellon leirikeskuksessa Hollolassa. Meillä tutoreilla oli tärkeä tehtävä opastaa pikkuset Salppurin tavoille ja tutustuttaa heidät toisiinsa.

Hmmh.. Mitäköhän pisteellä tapahtuu näiden oheistarpeiden kera?!
Tältä piste näytti luonnossa..

ACTION!

Palkinnothan olivat MUUMITIKKAREITA!! 
Meidän piste oli toisaalta kaikista vihatuin ja toisaalta taas rakastetuin.
Ainakin meillä oli huikeat palkinnot voittajajoukkueille ja meidän pisteellä kastui varmasti!

Ensimmäisenä ryhmäytymispäivänä viime tiistaina pyöritettiin Valtterin kanssa meidän pihaleikkipistettä. Eka päivä oli aika hakemista kaikessa, sillä oltiin ensimmäistä kertaa tekemässä isompaa tutor-juttua. Pussiloikkaviesti ei lähtenyt toimimaan, sillä jätesäkit hajosivat käsiin vai pitäisikö sanoa, että jalkoihin, haha! Improvisaation kautta saatiin tämäkin viestihäsmäkkä loppujen lopuksi toimimaan, kun pussihyppely vaihdettiin rapukävelyyn.

Toisena ryhmäytymispäivänä torstaina oli taas sama häsmäkkä pystyssä ja vedettiin pihaleikit Lauran kanssa. Nyt sujui kaikki ihan sairaan hyvin kuin vettä vaan ja ykkösilläkin oli oikea asenne juttua kohtaan -tehdään kun käsketään.

Jos pelästyitte, että isot pahat kakkoset kastelivat pienemmät ja täten kiusasi heitä niin faktahan on se, että myös me tutorit oltiin aika märkiä varsinkin tiistain jälkeen, kun kokeiltiin pistettä + tehtiin ykkösten messissä tätä juttua.

Eli pihaleikin viestisysteemi oli kutakuinkin tällainen.
Ensin tehtiin ryhmästä kaksi joukkuetta, joissa molemmissa oli 3-4 kilpailijaa. Sitten siirrytiin jonoihin ja jonon ensimmäinen henkilö lähti juoksemaan uimarenkaan kanssa pressun reunalle, joilloin siirryttiin liukuun renkaan kanssa -> pressulta pois päästyä käveltiin takaperin rapukävelyllä tötsälle asti, jonka jälkeen sai juosta takaisin jonoon ja seuraava läpystä liikkeelle.

Tutoreilla oli hauskaa, joten toivottavasti myös meidän pikkusilla oli kivaa! ;)

Tsemppiä kaikille alkaneelle lukuvuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti