keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Haastattelu ja kirpputoreilua

(C) Jerry De Carvalho
Liikuntapäivänä judoa
Sun is shining
Meillä oli liikuntapäivä keskiviikkona. Mun oli tarkoitus mennä taitoluisteluun aamupäiväksi ja cheerleadingiin iltapäiväksi, mutta ollessani toipilaana katsoin koko päivän kamppailulajikeskuksella judoa, taekwondoa, painia ja karatea, plaah tylsää! En pidä lajeja tylsinä, mutta on todella mälsää seurata vierestä, kun ei itse saa tehdä mitään. No sain ainakin hoidettua rästiläksyjä pois, kun niitä pystyi liikuntapäivässä tekemään.

PS. Hiukset ja meikki pysyi hyvänä haastatteluun asti, kun ei tarvinnut liikkua, haha! Ei vaan! Syksy on tainnut saapua, sillä ulkona on tosi kylmä. Siksi pidänkin jo paksumpaa takkia ja kaulaliinaa.

Uusi Lahti -lehden toimitus
Liikuntapäivästä juoksin Uuden Lahden toimitukseen, sillä lauantain lehteen minusta tehtiin haastattelu. Toimittaja oli vanha tuttu Marjaana, joka on tosi mukava. Mitään yllättäviä kysymyksiä ei tullut eteen, onneksi! :) Jos joskus joudutte lehtihaastatteluun niin älkää missään nimessä miettikö kysymyksiä päässänne valmiiksi läpi, sillä ne eivät ikinä tule olemaan samoja ja silloin helpommin häkeltyy eikä osaa vastata enään mihinkään.


Hmmh... Mitä pussista löytyy?
Ja sieltähän löytyy saksalainen leivos, jonka nimeä en muista!
Täällä on joka kuun ensimmäinen keskiviikko isot markkinat ja nyt taas oli juurikin se keskiviikko. En voi vastustaa mitään hyvälle tuoksuvia tai näyttäviä leivoksia, joten mukaani tarttui tälläinen 4,00€  iso saksalainen ''kääretorttu''. Maku oli hiukan pettymys tuoksuun ja ulkonäköön verrattuna, sillä tämä oli oikeastaan suolainen/kirpeä eikä ollenkaan makea niinkuin luulin.


Löytöpinkka

Tunika/Toppi
French Connection
4,00€
Löysin kivan French Connectionin toiselle puolelle pussittuvan tunikan kirpputorilta. Tällaisia perusvarmoja vaatteita on hyvä olla kaapissa ja juurikin tunikat tai pitkät topit sopivat tosi moniin eri asukokonaisuuksiin.

Mekko
French Connection
26,00€
Ostin tämän French Connectionin mekon, koska tarvitsin sopivaa asua erääseen tilaisuuteen. Kangas tässä on tosi miellyttävän tuntuista ja tukuisaa. Pitkät hihat ovat syksyllä ja talvella iso plussa.

Pitkä T-Paita
H&M
2,00€
T-Paitoja tarvitsee aina! Pitkä helma on plussaa, sillä se peittää vähän peppua ja ei katkaise linjaa niin nopeasti eli tekee lyhyestä ihmisestä vähän pidemmän näköisen. Ihastuin paidan väriin ja strassikuvioihin rintataskun suussa sekä hartioissa.

Neule
Atmosphere
4,00€
Olen etsinyt koko syksyn palmikkoneuleita yms. kivoja neuleita ja nyt haaviin jäi Atmospheren kiva lyhyt hihainen neule. Talvella ja kylmemmillä ilmoilla tätä täytyy käyttää poolon kanssa ettei kädet jäädy.

Tunika
Björkvin
4,50€
AWWWWW!!!!! Sinisiä ja valkoisia raitoja! Kuinka freshiltä näyttää! Tämän ihanan Björkvinin tunikan löysin myös kirpputorilta ja alle viidellä eurolla. Tunika pussittuu kivasti alaosasta ja on tosi boheemin näköinen päällä.

Mekko/Tunika
Only
3,50€
Ihastuin heti ensisilmäyksellä tähän Onlyn tunika/mekko-systeemiin. Perhosmainen yläosa on todella kiva ja tykkään kankaan sekä värinvaihdosta ala- ja yläosan välillä. Tämä varmasti nähdään päälläni syksyn aikana!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti