lauantai 17. maaliskuuta 2012

Hautaudun koulujuttuihin..



Reippaana tyttönä aloin tekemään heti aamusta koulujuttuja. Oon suoraan sanottuna lirissä viikon päästä alkavan koeviikon takia. Esimerkiksi äidinkielen portfoliovihko ja historian kurssityö pitää palauttaa perjantaina 23.3. Arvatkaapa vaan oonko tehnyt mitään? Sain tänään aikaseksi 1/6 äidinkielen portfoliotehtävää, joka on huima saavutus ja historian kurssityötä alulle. Kaikenlisäks opiskelen ma-to aikuislukiolla, joten iltasin en ehdi tehdä oikeen mitään tehtäviä ja lukea kokeisiin, plaaaah! Onneks mulla on vaan ensi jaksossa 3 lukuainekurssia ja 3 koetta + aikuislukiolla vaan 1 kurssi :)

Shopping day!




Hapsunahkatakki,
H&M
koko 34
Hinta 10,00€,
Lanttila

Ah, kevättä varten ihana ja asenteellinen hapsunahkatakki. Malliltaan aika lyhyt, mutta hapsut ulottuvat lanteille asti. Sopii hyvin mm. reisitaskuhousujen ja minifarkkushortsien kanssa.



Puna-valkoraidalliset korkokengät,
Le Chione
koko M (?)
15,00€,
Lanttila
Kesää varten kivan pirtsakat korkokengät. Joskus jotain muutakin kuin laivastonsinistä ja valkoista. Näistä tulee kuitenkin rento purjehdusfiilis! Hangon regatta, here i come!


Keskikokoinen laukku,
GUESS
koko keskikoko
22,00€,
Femmatori
Guessin keskikokoinen melko uusi laukku (mallisto kevät 2010/syksy 2010). Ei todellakaan pahan hintainen aidoksi kirpputorilla. Olen halunnut pitkään Guessilta uuden laukun, joten tämä oli hyvä löytö. Laukussa ei ole kulumisen jälkiä tai tahroja.

Kultainen bileclutch,
Gina Tricot
koko Clutch
6,00€,
Lanttila
Kiva kultainen bileclutch! (ihan kun mulla ei olisi tarpeeksi laukkuja....) No mutta mulla ei ole kultaista bileclutchia, joten tämä sopii kuin nenä päähän kokoelmaani. Käyttämättömän oloinen, sillä vuoressa ei ole tahroja eikä metallit ole irtoillut toisistaan laukun pinnassa.




mustavalkoinen röyhelömekko,
Amisu
koko xs
8,00€,
Femmatori


Kivan näköinen röyhelömekko, jota voi käyttää arkena ja juhlassa. Yläosan kangas vähän huonolaatuinen, mutta enköhän mä selviä! :)



No en kuitenkaan jaksanut koko päivää hengailla kotona ja koulujuttujen parissa, joten lähdin perinteiselle kirpparikierrokselle, jonne upposikin ihan mukavasti rahaa. Muualla en jaksanutkaan käydä, paitsi mummon luona kahvilla. Masentaan toi ulkona hallitseva harmaa sää, mutta oon julistanut jo kevään sekä osittain kesän alkaneeksi, kivaa! Okei, tuolla on vielä aika kylmä.. Kyllä se kevät sieltä hiljaa hiipii..

6 kommenttia:

  1. Hyviä muotijuttuja sulla ja toi banneri on aivan mahtava! :)

    http://emilianstuff.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :)
    Joo tulee panostettua tuohon muotiin aika paljon, koska oon laiska kuvailemaan tuolla pitkin poikin katuja.
    Kauneusjuttujakin tulee, kunhan pääsen taas allergialääkityksen kanssa sinuiks. Iho ihan pilalla nuiden takia :S

    VastaaPoista
  3. Haha, et oo ainoa, joka hautautuu koulutöihin. Itellä olis viikon päästä kanssa koeviikko ja 7 koetta, ja motivaatio on jossain kuusessa... Mut tykkään tästä sun ulkoasusta, ihanan selkeä. :) Ja rakastuin noihin valkopunaisiin korkkareihin ♥

    http://pienivarpunen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Jee, mulla on kohtalontovereita! Onneks mulla ei ikinä oo 7 koetta koeviikolla, sillä oon liikuntapainotteisella eli max. 6 koetta. Tsemppiä lukemiseen! Meinaan itse kuolla tuon työtaakan alle.

    Kiitos paljon positiivisesta kommentista! :)

    VastaaPoista
  5. Vautsi sä teet kyllä hyviä löytöjä kirppareilta! :D

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia! :) Kyllähän niitä aina tekee, kun kiertelee nm. 3-vuotiaasta asti kirpparishoppailua harrastanut

    VastaaPoista