sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Oli pakko saada...
Värikäs leopardimekko,
Elise Ryan
koko S
18,00€,
Lanttila

Mua jäi eilen vaivaamaan, kun en kotiuttanut tätä Lanttilasta. Tuntu siltä, että tämä on jotenkin liian erikoinen mulle ensivaikutelmansa takia. Yön yli sitten mietin, koska tää oli kirpputorilta ostettavaksi aika kallis. Toisaalta Elise Ryanit maksaa uutenakin kohtuullisen paljon. 

Elikkä Elise Ryanin uusi (laput kiinni) värikäs leopardimekko, jossa kauluksessa sekä olkaimissa on mekon väreihin sopivia kiviä. Hihan aukot ovat perhosmaiset ja mekko tuollainen pussin mallinen. Mekossa sisällä on musta vuori. Tämä on kokoa S ja hiukka löysä mulle, mutta mekon ideahan on juuri löysyys.

Kesällä tämä varmasti nähdään juhlissa päälläni, kunhan vain löydän ekaksi tosi värikkäät ja räväkät kengät. Mekko ei paljoa koruja kaipaa! :)

Mitä mieltä olette tästä luomuksesta? Onko tää ihanuus vai ihan kauhea?


Ja nämä mä olisin halunnut...

Sori kuvan huonolaatuisuus kirpparin pukuhuoneessa on helppoa kuvailla!
Tämmöset leopardinilkkurit oisin löytänyt 10,00€ Lanttilasta, mutta koko oli liian pieni (36). Harmittaa niin vietävästi. Näissä olis ollut asennetta! Onneks eivät sopineet niin vaatekaappiini ei eksy liikaa leopardia ja kenkiä.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköset! Ois mulle vielä oikee kokoki, mut tuskimpa enään löytyy ;/

  VastaaPoista
 2. Noi oli tosi ihanat, niissä oli vielä päkiän alla ''piilokorko'', joten nuo on aika high heelsit! :)
  Kannattaa käydä kattomassa, jos mielii niitä itselleen. 36 on kuitenkin aika harvinainen koko, joten en usko, että monelle menee.
  Olin 100% varma, että tuo mekko on jo ostettu. Onneks ei ollut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! :) eka vihasin tuota luomusta, mutta sitten rakastuin :)

  VastaaPoista