sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kevät saapuu


Siinä vähän kevätfiilistelyä kuvien muodossa. Käveleskelin tänään aamupäivällä Launeella ja Hennalassa kiekkokoulun ja b-junnujen matsin välissä. Kävin samalla myös kirpputorilta noukkimassa tuon aiemmassa postauksessa olevan Elise Ryanin mekon. Tuo auringonpaiste ja lätäköt ovat kuin huumetta mulle. Oon herännyt eloon ja odotan kesää!

Muuten olenkin vääntänyt kouluhommia ja loppusuoralla ollaan. Huomenna saan palautettua historian kurssityön ja äidinkielenkin portfoliot on kohta tehty. Joku heitti mulle, että se on mun oma syy, kun olen ''loppuunpalanut'' opiskelujeni kanssa. Joo voi olla, mutta pakko mun on käydä aikuislukiolla iltasin lukemassa kursseja, sillä en pystyisi ensi vuonna kirjoittamaan yhteiskuntaoppia ja historiaa. Kiitos sekoiluni 1. vuosikurssin kurssivalintojen kanssa.

Äiti aiheuttaa mulle stressin ensi vuoden vanhojentansseista, sillä pitäisi jo alkaa katselemaan pukua ja muutamia kankaitakin hän on tainnut jo ostaa. Myös kampausta se on mun puolesta suunnitellut tämän vuoden vanhojen perusteella, mutta mä haluan jotain omaa, tyylikästä, näyttävää ja kuitenkin hillittyä.

Aurinkolasit Chanel
Takki Peak Performance
PS. Laitan kilpailua käyntiin, kun täällä on 15 lukijaa, joten liittykäähän lukijaksi, jos yhtään iskee! ;)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! :) Oot kaunis :)

  janinastyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. oi ihania kuvia ja oot tosi kaunis=)
  http://you-can-always-dream.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. kuka sun vanhojen pari on?

  VastaaPoista
 4. Ei mulla oo vielä vanhojen paria, mut en stressaa. Eiköhän joku löydy ja on mulla varalla yksi kaveri, jos ketään en löydä.

  VastaaPoista