maanantai 26. maaliskuuta 2012

Älkää tulko lähelle, kiitos!


Moikka moi! Mulla alkoi juuri koeviikko, joten en ole ehtinyt lukemisiltani päivitellä tänne juttuja.
Nyt olisi viisi koetta urakoitavana, joista onneksi jo yksi takana päin. Tiedän, että tämän päiväinen äidinkielen koe menee läpi, koska äidinkieli on tosi helppoa! Stressaa vaan huominen uskonnon koe, koska en osaa mitään.

Kuva varmasti kertoo kaiken! Sopivasti tulin kipeäksi tähän koeviikon alkuun. Masu tosi pipi ja hermot kireellä. Haluan vaan nukkua. Särkylääkkeitä naamaan ja vatsalle lämpimiä kääreitä niin eiköhän tämä helpota. 

4 koeviikon koetta ja terveystieto puuttuu vielä tästä


2OR+BYYAT
röyhelötunika
ovh. 140€
ALE 30€
2OR+BYYAT,
Lahti
Tällainen kiva savunharmaa tunika löytyi putiikkikierroksellani lauantaina. Tykkään noista röyhelöistä todella paljon ja tuo väri on kevääksi kiva, sillä melkein kaikki vaatteeni on mustia. 2OR+BYYAT:n vaatteet ovat suomalaisen suunnittelutyön tuotosta, joten on kivaa kannattaa joskus kotimaista ja maksaa siitä vähän enemmän.


Jee mun kauan kateissa ollut iPodi löytyi vihdoin ja viimein meidän auton penkin alta! Oon tosi onnellinen, että tämä ei ollut kadonnut, sillä ei ihan joka vuosi uutta viitsisi ostaa. Tuossa masinassa taitaa olla biisejä 7v. ajalta, joten muistotkin olisivat kadonneet, jos tämä vempele olisi lopullisesti kadonnut.


GRR!
Mekko: SOFTY
Kengät: Bianco
Huulipuna: Chanel
Mun viikonlopun meikki- ja asusteet oli aika ROCK ROCK! Halusin vähän kevään kunniaksi palata 50-lukuun ja Pin-Uppeilla! Rakastan 50-luvun tyyliä ja kissamaisia silmiä sekä punaisia huulia aika paljon. 

4 kommenttia:

 1. Oi, sulla on sairaan ihana tyyli!(:

  http://blogi-qalisa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. miksi näytät täällä niin laittautuneelta, mutta koulussasi näytät ihan räjähtäneeltä? ponnaria suostuttelen laittamaan vielä korkeammalle..

  VastaaPoista
 3. miks et blogaa? voitko ilmoitella jotain itsestäs tai edes vastata kommetteihin

  VastaaPoista
 4. qalisa: Kiitos paljon! :) Käyn tsekkaa sun!

  Anonyymi: Ei kukaan jaksa panostaa kouluun ulkonäön suhteen. Mitä väliä miltä siellä näyttää?

  Anonyymi: On ollut aika kiireinen kevät niin ei oo ehtinyt

  VastaaPoista