tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tiistain chillin'Kynsiteknikon ja rakennekynsien väsääjän omat kynnet on aina tip top - NOT! Pitäisi tehdä uudet kynnet ja huoltaa nuo jäljellä olevat nysät, kunhan jaksaisi. Kun tekee asiakkaille kynsiä niin ei oikeen huvita enään väsäillä omien kynsien kanssa. Muutenkin mulla on nyt tosi huonolaatuiset geelit, joista maksoin itseni kipeäksi, joten vähän ärrrsyttää! Viikossa ilmaavat ja alkavat irtoilla, vaikka kuinka hyvin tekisi pohjustuksen. Ei oo kivaa asiakkaidenkaan kannalta, joten nuo geelit kyllä lähtee vaihtoon.

Jaloistani on tässä kuva siksi, että joku sukkafetistissi varasti mun sukat liikuntatunnin aikana pukuhuoneesta. Tassuttelin koko päivän paljain varpain nahkasaappaissani, joka ei ollut kovin miellyttävä kokemus. Ihmettelen vain, että kuka varastaa toisen jalassa olleet sukat?!


Tehtiin terveystiedon tunnilla tällainen ''kaupunki'' seurustelusta ja parisuhteesta. Mahtavaakin mahtavampi Ossi piirsi tähän kuvat ja oikeastaan hän teki tämän tuotoksen kokonaan. Oltiin vaan heittelemässä ajatuksia Neean, Marikan ja Joonaksen kanssa. Eikö olekin pojan tekemäksi aika hyvä? 

Lounaalla kävin Ravintola Lämärissä. Tänään oli mahtavan hyviä broileripyöryköitä tarjolla. Suosittelen lämpimästi kaikille, sillä siellä on tosi hyvät safkat arkipäivisin ja saa syödä 8,00€ niin paljon kuin jaksaa. Salaattipöytä sekä jälkiruoka on tosi iso plussa pääruuan yhteydessä.


Jee, uusin Olivia kolahti postilaatikkoon tänään! Mukana oli perinteiseen tapaan jotakin pientä hyvää eli Pandan Blueberry -laku. Tässähän tämä mun alkanut herkkulakko menikin piloille. :( No alotan sen huomenna uudestaan ja jatkan kesäloman alkuun asti. Oliviaa en ole sen kummemmin vielä ehtinyt lukaista läpi, kun lähdin aikuislukiolle yhteiskuntaopin taloustiedon kurssille.

Ps. Meille tulee uusi auto! Mulle kyllä tulee ikävä meidän vanhaa Bemaria. Kerron tästä autosta myöhemmin teille, kunhan saadaan se ensi viikolla kotiin.


Päivän Look!
Tunika: M By M
Leggingsit: Gina Tricot
Korvikset: Glitter

4 kommenttia: