maanantai 19. maaliskuuta 2012

Here I come Tallinn part 1


Tässä paloja mun risteilymekosta,
jonka löysin ja ostin tänään.
Enempää en vielä näytä. ;)
Halusin vaihtelun vuoksi värikkään mekon, sillä edellisillä risteilyillä mulla on ollut päällä mustaa ja musta-valkoista. Nyt olen varmasti yksi laivan väripilkkuja, mikä vähän pelottaa. Kaverini ehdottivat minulle punaista mekkoa, mutta kivoja luomuksia ei löytynyt. Tämä fuksianpunainen ihanuus oli minulle tarpeeksi näyttävä, mutta hillityn glamour. Ei mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Tämä on myös vähän eri tyylinenkin, mitä ylläni on totuttu näkemään. Stressini risteilystä väheni huomattavasti, kun sain aikaiseksi ostaa mekon.

Vielä kivat korkokegät, sukkahousut ja korut tähän niin laiva on valmis lähtemään! :)

Kevät 2010

Ollaan tosissaan lähdössä äitini kanssa perinteiselle Tallinnan risteilylle Baltic Princessille toukokuussa. Tämä on ollut jo neljä vuotta meillä perinteenä. Oikein kunnon tyttöjen reissu taas tiedossa. Lähdetään sellaiselle risteilylle missä todennäköisesti sattuu ja tapahtuu, kun laiva on täynnä ja tuttujakin on mukaan lähdössä. Risteily on tosissaan HIFK:n kauden päätösristeily ja siellä esiintyy ''bilebändinä'' Poets of the fall. Ei ihan mun tyylistä musaa, mutta menee kyllä. Tallinnassa varmasti shoppaillaan ja nautitaan keväästä!

5 kommenttia:

 1. Erittäin lupaavalta ainakin vaikuttaa kyseinen mekkonen! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt tuli kauhee hinku lähtee itekki laivalle pitkäst aikaa :D

  VastaaPoista
 3. Christina: Kiitos! :) Koko mekosta tulee kuva heti, kun laiva on lähtenyt maista. En halua, että kaikilla vastaantulijoilla olis sama mekko päällä. Toki mulla on Plan B, jos joillain on sama mekko siellä.

  BlackSwan: Eikun matkaa varailemaan ja risteilylle! Mä en jaksa odottaa tuota matkaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva blogi ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista