perjantai 27. tammikuuta 2012

Friday chilling

Hola hola kaikki!
Sori pieni kirjotuskatko. Mulla on ollut parin viikon aikana aivan älyttömästi erilaisia juttuja ja kaikkeen ei aina ehdi panostaa täysillä.

Tosissaan viikon paineet alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja ajattelinkin viettää lungin perjantai-illan ilman mitään suurempia suunnitelmia tai no onhan noita suunnitelmia jo kertynyt.

Viikon aikana olen yötä myöten hakannut äidinkielen portfoliotekstejä ja prosessiesseetä sekä yrittänyt lukea kokeisiin. Hakenut uutta työpaikkaa ja nukkunut univelkoja pois. Omista kiireistä huolimatta palkka tuli ajallaan, jee! Sain myös töitä vapaaehtoisena jääkiekon MM-kisoista, joten keväällä nähdään kisoissa! Be there! ;) Tällä viikolla olisi pitänyt ehtiä käydä aikuislukion tunneilla, Messilässä laskettelemassa ja Helsingissä koulutuksessa, but no can do!

Dior Addict 2 lahjapakkaus,
Dior
 ALE 55,30€ norm. 79,00€
Sokos, Lahti


 Dior Addict huulipuna,
Dior
ALE 20,82€ norm. 34,70€
 sävy 343 Miss Dior.
Sokos, Lahti
Kävin tuossa koulun jälkeen vähän shoppailemassa kaupungilla ja mukaani tarttui uutta kosmetiikkaa. Ostin Sokokselta alennusmyynnistä Diorin Dior Addict 2 tuoksulahjapakkauksen, jossa on 50ml Bodylotion ja 50ml Eau de toilette sekä meikkilaukku ja Dior Addict huulipunan, jonka sävy on 343 Miss Dior.


Rakastan Diorin tuoksuja, mutta ne ovat suhteellisen kalliita. Nyt oli hyvä tilaisuus ostaa alennusmyynnistä tuo lahjapakkaus, koska 20ml Eau de toilettea normaalihintaisena maksaa n. 80€ ja sain 50ml Eau de toileten + bodylotionin ja meikkilaukun yhteensä 55,30€.


Diorin huulimeikit ovat kestäviä ja hyviä. Pari vuotta sitten ostin Berliinistä Dior Addictin huulikiillon ja tykästyin kovasti. Kiilto on jo loppunut aikoja sitten, joten kaipasin tilalle uutta kyseisen merkin huulimeikkiä ja nyt tärppäsi. Okei, huulipuna ei ole niin mieleeni kuin -kiilto, mutta toimii tuokin ja on ainakin herkullisen värinen. Tosin kuivattaa vähän huulia. :(


Fit Me! Meikkivoide ja puuteri,
Maybelline
Meikkivoide 13,90€, Puuteri 11,40€
Sävy 115 Ivory
Sokos, Lahti

Normaalihintaisista ja itseasiassa uutuustuotteista mukaani tarttuivat Maybelinen Fit Me! -sarjan meikkivoide sekä puuteri, sävy 115 ivory. Sävyistä vaalein on tuo ivory ja sarja näytti sisältävän myös erilaisia murrettuja sävyjä mm. classic ivoryn. Sävy valikoimaa oli vaaleasta, ihan tummaan ja kaikkea siltä väliltä. Nuo putelit ovat todella hienot ja laadukkaan näköiset. Ilmeisesti Maybelline on hakenut uuteen sarjaansa sarjakosmetiikan henkeä.

Fit Me! -sarjan meikkivoiteen koostumus tuntui ihanan silkkiseltä ja pehmeältä. Sarjahan lupaa täydellistä ihonsävyyn sulautumista ja huomaamatonta meikkiä, katsotaan miten käy ja tykkäänkö voiteesta pidempiaikaisessa käytössä.


Shoppailukierroksen jälkeen hain Makuunista Pussikaljaelokuvan iltani iloksi. Halusin jonkun kevyen ja hauskan komedian, sillä koeviikoilla ei jaksa mitään rankkoja leffoja alkaa katsomaan.



Bussia odotellin Kauppahallissa, koska ulkona oli niin kylmä! Kauppahalli on tosi rauhallinen ja idyllinen paikka keskellä kaupunkia. Siellä on kivoja kahviloita ja pieniä putiikkeja, joissa myydään mm. lähiruokaa, luomutuotteita ja lahjatavaroita. Tosin Kauppahallin asiakaskunta on hiukan iäkkäämpää porukkaa, mutta itseäni se ei ainakaan haittaa.


Kotiin tullessani kävin varaamassa ajan Salon Tiinalta väriin ja leikkaukseen. Saan järkyttävän tyveni piiloon ja toivottavasti myös raitoja hiuksiini. Olemme nimittäin vuoden ajan yrittäneet tasoittaa hiusteni väriä ilman raitoja. Aiemmin tasoittamista mulla paistoi pituuksista about 10 erilaista väriä läpi. :D


Iltaa ajattelin lähteä ensiksi viettämään jäähallille ja nauttimaan Pelicans-Kärpät matsista. Sen jälkeen käydä nopeasti kaupassa hakemassa herkkuja leffa- ja telkkari-iltaa varten. Kotiin päästyäni aion käpertyä kotisohvalle peiton mutkaan ja alkaa katsomaan Pussikaljaelokuvaa sekä Salkkareita. Samalla silmäilen varmasti uusinta Cosmopolitania.

6 kommenttia:

  1. Että toi Diorin huulipunan sävy näyttää ihanalta :)

    ♥: iwillholdmybreath.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Toi kuvan väri vähän valehteleen, mutta aikalailla luonnossakin se on hylsyssä tuon värinen. Huulilla puna on väriltään aika neutraali. Se taittaa hiukan oranssiin ja rosaan, mutta ei häiritsevästi. Hileitäkin siitä löytyy :)

    -Salla

    VastaaPoista
  3. sun blogi vois olla vähän selkeempi, tai en tiiä muista mut jotenki mun on vaikeempi hahmottaa tota tekstiä kun taustalla on noin iso huomion vetävä asia :O Ei millään pahalla siis, vain oma mielipide :)

    VastaaPoista
  4. Juu siis ulkoasuun on tulossa muutoksia, kunhan saisin vaan osaavan ihmisen tekemään muutokset. Oon itse tosi poropeukalo koodaamaan ja pyörittämään grafiikoita, joten en viitsi sekoittaa enempää blogia. :D Mm. uusi banneri on tulossa ja samalla myös muita muutoksia ilmestyy tänne.

    VastaaPoista
  5. Olisko mahdollista saada tuosta fit me -meikkivoiteesta joku ennen ja jälkeen kuva? :)

    VastaaPoista