maanantai 16. tammikuuta 2012

Unelmoi, äläkä ikinä luovu unelmistasi!

Eli otetaan uusi alku blogille!

Poistin kaikki syksyn tekstit. Ainoa säilytetty teksti on esittelyni, jota en jaksa alkaa rustaamaan uusiksi.
Asia miksi lopetin syksyllä blogaamisen oli palaute. Pahoitteluni kaikille lukijoilleni ja entisen, vanhan siis vielä vanhemman kuin syksyn blogini lukijoille. Ensimmäinen lopetuksen syy loppukesästä oli loppuun palaminen kirjoittamisen suhteen. Vastatuuli on tätä tyttöä vahvistanut ja tehnyt sisukkaammaksi, anyway mitä muut puhuvat. Puhetta maailmassa riittää. Haluan kuitenkin täydestä sydämestäni jatkaa kirjoittamista, koska se on yksi kaikista antoisimpa asioita ja hauskaa puuhaa. Voin jo tässä nyt sanoa, että negatiivista palautetta tippuu, mutta uskoisin myös, että positiivista tsemppaustakin tulee.I'm ready, Let's go! 
Alan nyt tuottamaan tekstiä ja kuvia viikottain tänne. Lähinnä lifestyle, muoti- ja meikkijuttuja. Tietysti kirjoitan omasta elämästänikin tänne. Toivoisin monipuolista lukijakaartia tänne ja palautetta olisi kivaa saada. Julkisetkin kommentoijat ja lukijat olisivat myös aivan mahtavia! Kaipaan myös valokuvaajia, koodareita ja yhteistyökumppaneita tuottamaan parempaa blogia. 
HOX HOX!!!
Eli kuvaajat ja koodarit/graafikot teitä etsin! Vaikka haenkin näillä nimikkeillä teitä niin en vaadi mitään ammattitutkintoa kyseiseltä alalta. Voit olla opiskelija tai vaikkapa intohimoinen harrastaja, kun vain hoidat hommat hyvin ja osaat tuottaa jälkeä. Tarvitsisin persoonallisen ulkonäön blogilleni, joten jos pystyt auttamaan kyseisessä asiassa niin otathan yhteyttä! Pientä palkkiotakin voi olla tiedossa hommasta! ;)

Yhteistyökumppaneita kaipaan myös erilaisiin projekteihin sun muihin juttuihin!
''Ilmaista'' mainostilaa olisi siis tarjolla, joten jos nappasi niin kyselkäähän lisää ja suunnitellaan yhdessä juttuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti