perjantai 27. tammikuuta 2012

Ranskalaisen manikyyrin ohje

Ranskalainen Manikyyri1. Pese kädet lämpimällä vedellä ja saippualla. Hankaa kynsinauhoista "surureunat" eli liat pois juuriharhalla.2. Poista kynsilakat asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella.
3. Viilaa kynnet halutun muotoisiksi ja pituisiksi 100/180 grid viilalla. HUOM! Viilaa vain samaan suuntaan kynsiä eli älä tee edestakaista ''hinkkaus''liikettä. Lasiviilalla voit viilata edestakaisin, mutta suosittelen viilaamaan vain yhteen suuntaan.


4. Työnnä kynsinauhat appelsiinipuutikulla taakse hellävaraisesti.
5. Siisti kynsinauhoista ''kynsitikut'' eli kuolleet osat pois kynsinauhapihdeillä tai leikkurilla. Huom! Älä leikkaa eläviä kynsinauhoja.6. Putsaa kynnenaluset appelsiinipuutikun terävällä päällä. Voit samalla myös putsata varovasti kynsinauhat, jos niissä on likaa.
7. Karhenna hennosti kynnen pintaa, jotta saisit pitkäkestoisemman lakkauksen 180/240 grid viilalla. Huom! Älä karhenna kynttä liikaa. Kynnen punainen väri kertoo liiallisesta karhentamisesta.8. Huuhtele viilauspöly pois käsistä lämpimällä vedellä.


9. Levitä kynnelle rosan värinen aluslakka ja anna kuivua.


10. Tee ranskalaisen manikyyrin valkoiset ''tippi''-osat. Ensimmäisen kerroksen ei tarvitse olla peittävä. Voit käyttää apunasi tarramuotteja/-sabluunoita tai kynsilakanpoistoaine kynää. Ranskalaiseen 
manikyyriin ja koristeluun on suunniteltu kynsilakkakyniä sekä ohut kärkisiä koristelakkoja mm. Kiss:lla.


11. Toista kohta 9. uudelleen eli vahvista ''tippi''-osat. Anna kuivua.


12. Levitä kirkas päällyslakka kynsille. Anna kuivua.


13. Levitä kynsinauhoille kynsinauhaöljy ja levitä käsille kosteuttava käsivoide.

Voilá, olet valmis!

HUOM! Jos haluat, että lakat kuivuvat nopeammin käytä kuivattajasuihketta. Niitä on mm. O.P.I:lla ja Mavalalla.PS. H&M on tosi hyvä 3 kynsilakan ranskalainen manikyyri -setti. Niitä on 2 erilaista värivaihtoehtoa. Toisessa on haalean vaalea aluslakka ja toisessa rosa. Setti maksaa n. 5€ ja lakat toimivat hyvin kynsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti