torstai 17. tammikuuta 2013

Triwa's WatchVihdoinkin tilasin mun pitkäaikaisen ''must have''-kellon eli Triwan Corniche Chronon. Ihastuin Triwan mallistoon 1,5 vuotta sitten kesällä, mutta syystä tai toisesta en silloin kelloa ostanut. Nyt sitten tuli ohittamaton tarjous vastaan ja siihen oli pakko tarttua. Kello pätkähti postista tänään ja voin sanoa, että olen ikionnellinen ostokseeni. Tilauksen jälkeen hiukan pelkäsin, että valitsin kellolle turkoosin värin ja luulin sen jäävän kaapin pohjalle lojumaan. Ei muuten taatusti jää! Rakastan turkoosin, persikan ja pinkin väriyhdistelmää plus nuo Swarovskin kristallit kruunaa koko ilmeen. Mitä mieltä olette kellosta/väristä? :)

Muutenkin stressitekijät on laskenut oikeastaan nolliin ja hymyilyttää vain. Pari päivää olen köllötellyt kotona poskiontelontulehduksen takia. Aloitin (huhu.. vihdoinkin) lukemaan kevään ylioppilaskirjoituksiin. Helpotus on suuri, sillä sairasloman aikana olen saanut luettua jo pari historiankirjaa. Samassa rytäkässä sain ylihirveän kriiseilyn keskellä ostettua vanhojenmekon. Äitini (koska hänellä oli vielä kovempi kriisi mekosta) raahasi minut eilen väkisin juhlapukuputiikkeihin ja yksi ihanuus tarttui haaviin. Vanhoista sekä mekosta myöhemmin lisää. Autokoulukin alkaa olemaan loppusuoralla ja teoriakoe häämöttää reilu parin viikon päässä.

Nyt lähden nukkumaan, adjöö! :)

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo kello! Ja turkoosi on mun mielestä oikeen hyvä valita värinä:) Ainakin nyt se huomataan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Joo toi värivalinta oli vähän déja vu -tyylinen, kun näin kellon turkoosina niin oli pakko ostaa se turkoosina. Tosin tykkään käyttää tota vain mustien, valkoisten ja muiden neutraalin väristen vaatteiden kanssa. Punaisten ja kirkkaampien kledjujen kanssa ei ikinä :D

   Poista
 2. Itekkin pitäisi joku kello ostaa, toi on kyllä tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Triwalla tuo mallisto oli tosi ihana, mutta nyt uusi mallisto oli todellinen pettymys. Tosi maskuliinisia ja tylsän värisiä kelloja, höh! :(
   Jos pääset käymään Ur&Pennissa niin kannattaa käydä sieltä hankkimassa kello alennuksella. Sieltä saa esim. Axcent Scandinavian merkkikelloja noin 18€ ovh. 60-70€. Muut kellot ovat -50 - -70% alennuksessa.

   Poista
 3. Ihan sairaan makee kello, rakastan tuota väriä!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) tuo väri on aika herkku ja rakastun siihen joka päivä vain enempi ja enempi :)

   Poista
 4. Mistä löydät yhteistyökumppaneita ja miten saat heidät yhteistyökumppaneiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm. I Love Me -postauksesta (http://takeofmoment.blogspot.fi/2012/10/i-love-me-messut-2012.html) löytyy samaiseen kysymykseen vastaus, mutta siis löydän yhteistyökumppaneita monin eri tavoin. Joskus he ottavat yhteyttä minuun, tosinaan tulee puheeksi jonkun ihmisen kanssa, että bloggaan ja hän saattaa innostua yhteistyöhön kanssani tai tietää yrittäjän/yrityksen, joka tekee blogiyhteistyötä. Yhteistyökumppaneiden saanti on aika isoa sattumaa ja siihen vaikuttaa kaikki blogissa. Ulkoasu, kieli, tekstit, kiinnostuksen kohteet, lukijat siis ihan kaikki. Yleensä keskustellaan yhteistyöstä ja sovitaan parhaiten sopiva muoto jne.. Siitä se yhteistyö lähtee. Täytyy olla ystävällinen, aktiivinen ja sitkeä.

   Poista