maanantai 21. tammikuuta 2013

Touch the sky

Hei mitä ihmettä tänään on maanantai?! Yleensä mulle maanantait on yhtä tuskaa ja tuntuu, että kaikki asiat takkuilevat viimeisen päälle. Olen myös krooninen maanantaimyöhästelijä eli myöhästyn usein maanantaiaamuisin bussista. Menin tänään pari tuntia myöhemmin kouluun kuin normaalisti, sillä meidän liikuntatunti oli peruttu aamulta. Oi, sai nukkua pidempään ja ehkä se sai näyttämäänkin maanantain paremmalta. Olin siis koululla ajoissa ja elämä hymyili.

Ette voi uskoa kuinka paljon mua stressaa parin kuukauden päästä edessä olevat kirjoitukset. Näin jälkeenpäin ottaa päähän, että ilmoittauduin niihin. Historian pitäisi olla ihan piece of cake ja kunhan menen vain kirjoittelemaan sen, mutta tuo yhteiskuntaoppi tuottaa pääni päälle synkkiä pilviä ja harmaita hiuksia. En vaan tajua, enkä osaa sekä huomasin abikurssilla, että inhoan koko ainetta henkeen ja vereen asti. Ainoa kurssi josta aidosti tykkään on lakitiedonkurssi ja yhteiskuntatiedonkurssi menettelee. Wish me luck!

Meidän aamuinen liikunta oli peruttu, sillä lähdettiin koulun jälkeen laskettelemaan Messilään liikuntaryhmän kanssa. Aivan täydellinen päivä lasketella, sillä aurinko paistoi ja oli melko lämmin ilma sekä rinteissä oli ihanan pitävää puuterilunta. Oli tosi tosi kivaa lasketella piiiiitkästä aikaa ja vieläpä mitä parhaassa seurassa eli Marikan kanssa. Juttua riitti, vaikka kuinka paljon ja laskeminen olikin rentoa fiilistelyä. Törmättiin rinteessä Ninniin, joka on meidän hyvä kaveri. Hänellä on aivan tajuttoman makeat Headin sukset, joista kuva yllä.

Nälkähän meidät ''huippu''urheilijat yllätti ja suuntasimme syömään Bistroon. Tuo kanahampurilaisateria maksoi 11 euroa, mutta oli hintansa väärti. Todella hyvä ja mehevä hamppari eikä mitään mäkkärikamaa -toisin kuin Marikan juustoateria joka maksoi yli puolet enemmän kuin mäkkärissä. Harmi ettei siitä ole kuvaa, haha! 

Nyt menen kiireellä vääntämään psyykkisen valmennuksen kurssin tehtäviä, sillä palautus on jo huomenna hups! Kirjoittelen teille myöhemmin kivempia postauksia, lupaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti