tiistai 15. tammikuuta 2013

Burnout

Iltapuku (ompelu ja suunnittelu) Liisa Strandén
Kampaus Aarni Mikkola2. alinta kuvaa (c) Eve
Kiltit tytöt saa kivoja joululahjoja...


Moooorjes! En ole kuollut, en ole kadonnut enkä myöskään lopettanut bloggaamista. Pidin vain vähän taukoa pienen loppuunpalamisen takia. Ajattelin kuitenkin, että teen tällaisen ''keräily''-postauksen kuluneesta ajasta ja kertoilen siitä jotain. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen kirjoitusintoa ja -energiaa täynnä. Pahoittelen erittäin sekavia ja huonolaatuisia kuvia sekä muutoinkin aika pitkää postausta.

Joulukuun alussa eräänä sunnuntaina suuntasin kohti Tamperetta. Rakastan aurinkoisia pakkaspäiviä, joita on ollut liian vähän tänä talvena. Juurikin matkapäivälleni sattui kivan kirpakka pakkaspäivä ja Tampere näytti kauneuttaan -tosin en ollut valmistautunut talveen kovin hyvin ja jäädyin pystyyn parkatakissani sekä nahkasaappaissani. Reissun tarkoituksena oli nähdä kavereita, nauttia hyvästä jääkiekosta ja toimittaa eräälle hyvälle ystävälleni joululahja, sillä näemme aivan liian harvoin pitkän välimatkan takia. Päivälle tuli pituutta junafarssin takia, sillä TRE-Riihimäki juna oli myöhässä ja RMK-Lahti jatkoyhteys petti. Siinähän kökötettiin Riksussa reilu tunti vihaisina sekä nälkäisinä.

Itsenäisyyspäivän aattona jorattiin Hämeen Rykmentin upseerikerholla itsenäisyyspäivän aaton tanssiaiset, kuten kuvista voi päätellä olin siellä juhlimassa 95-vuotiasta Suomea. Tanssiaisissa cocktail-illallinen oli oikein maistuvaa ja sitä oli riittävästi. Tansseissa me nuoret jäimme seinäruusuiksi, mutta ei se mitään (ensi vuonna kadetit mukaan). Kampaukseni teki Mikkolan Aarni, joka on luottokampaajani. Kampauksessa päädyimme banaaninutturaan, koska se on yksinkertaisen kaunis ja kestävä. Joku ''yksityiskohta'' ja säväys hiuksiin oli pakko saada, joten päädyimme tökkimään nutturaan hopeisia helmikoristeita toispuoleisesti. Meikin tein itse ja kuten kasvoista sekä silmäpusseista huomaa, olin todella väsynyt jo tuolloin. Iltapuvun minulle suunnitteli ja ompeli Strandénin Liisa eli äitini. Puku on tehty kierrätyskankaista aka. jämäpaloista. Mekolle haettiin kampauksen tavoin klassista, mutta yllättävää linjaa ja henkeä -ei siis perus merenneitoa. Mitä mieltä olette onko iltapuku onnistunut vai ihan yök?

Itsenäisyyspäivänä aamuni alkoi Nastolan kirkossa jumalanpalveluksella, jonka jälkeen vierailimme sankarihaudoilla ja sieltä lippukulkue jatkoi Taidekeskus Taarastiin, jossa oli Nastolan kunnan itsenäisyyspäivän juhla. Olin juhlassa juhlapuhujana ja puhe onnistui hyvin, vaikka panikoin sen kanssa vielä edellisenä yönä. Puheessa (muistaakseni) puhuin mm. nyky-yhteiskunnan ongelmista, sotiemme veteraaneja unohtamatta ja ''talvisodan hengestä'' eli kaveria ei jätetä periaatteesta. Kuuntelijoita juhlassa oli noin parisataa eli esiintymiskokemusta on taas kartutettu -eikä jännittänyt yhtään, hah! :)

Ja hei MÄ VALMISTUIN 1. TASON VALMENTAJAKS, WOHOO!! Valmentajakoulutukseen osallistuminen ja -tutkinnon suorittaminen oli ollut jo kauan mielessä, mutta en koskaan ikinä uskonut, että valmistuisin valmentajaksi millekkään tasolle. Nyt tiedän, että unelmien eteen kannattaa tehdä töitä ja uskoa siihen mitä tekee. Valmentajatutkinto oli matkana huikea ja päämäärää tärkeämpi minulle henkilökohtaisesti. Muutamassa kuukaudessa opin itsestäni uusia puolia ja kasvoin melkoisesti ihmisenä. Myös toinen stressin- sekä ilonaihe oli saada lukion historian oppimäärä täyteen. Multa puuttui yksi pakollinen hissan kurssi ja olin aika paniikissa sen itsenäisen suorituksen kanssa. Luulin etten pääse kurssia läpi, sillä se tuntui niin vaikealta. Thank God kurssista pätkähti joululahjaksi 9 ja lupa osallistua kevään ylioppilaskirjoituksiin. Huh, nyt se lukeminen vasta alkaakin!

Koulustressiä lievitettiin Swedish House Mafian One Last Tourin merkeissä Hartwall Areenalla 20.12.12. Aivan mahtava keikka, hienoja ihmisiä ja älyttömän hyvää musiikkia. Harmittaa, että SHM pistää pillit pussiin ja jätti jäähyväiset ennen joulua. Jos kolmikolla olisi ollut keikkoja vielä tämän vuoden puolella esimerkiksi Tukholmassa niin sinne olisi ollut pakko päästä, mutta kun ei ole niin no can do.

Yksi kuva joulustakin jäi haaviin ja se on tuo tökerö naamakalailukuva. Joulu sujui leppoisasti kotona nukkuen, syöden ja perheen sekä isovanhempien kanssa aikaa viettäen. Joulupukkia meillä ei käynyt höh, mutta paketteja tuli ihan tarpeeksi. Kiitos kaikille muistaneille, paketit lämmittivät mieltä suuresti.<3

Joulun jälkeen alkoikin heti kisahässäkät ja tässä pieni kuvakollaasi tyttöjen jääkiekon MM-kisoista Heinolasta. Pyörin siellä viikon lipunmyynnissä ''kymppinä'' eli avustavana päällikkönä. Kisat menivät nappiin ja vaikka viikon aikana tulikin tehtyä töitä monen monta tuntia niin tuli fiilis, että kaikilla oli kivaa. Lipunmyyntitiimi ainakin oli tosi kiva. Olin myös jakamassa palkinnot finaalipäivänä. Jännä homma, mutta sekin homma onnistui.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä. Iso kiitos Lunetelle kuukupista ja yhteistyöstä. Kuukuppi on todella hyvä keksintö ja ympäristöystävällinen. Tykkään todella paljon! Kuukupista on tulossa lisää juttua myöhemmin ja omia mielipiteitä. Trendsales Finland yllätti minut totaalisesti, kun Lumenen ripsiväri ja kynsilakka tipahtivat postiluukustani vähän ennen joulua. Vaaleasta luonnollisen värisestä kynsilakasta tuli ehdoton suosikkini ja arkena käytänkin ainoastaan sitä, koska pysyvyys on toodella hyvä! Ripsivärikin tuli tarpeeseen, sillä vanha veti viimeisiään joulunpyhinä. Kiitos paljon!

Mutta hei miten teillä menee?? :)

2 kommenttia:

 1. upeita kuvia ja oot ihan älyttömän kaunis :)! ja oot tosi hyvä kirjottaan!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kehut aina piristää ja saa jatkamaan tätä hommaa, vaikka välillä tulee p*skaa niskaan ja roimasti.
   Pidetään lippu korkealla!

   Kävin katsoo sun blogin.

   Poista