maanantai 28. tammikuuta 2013

Less is more -outfit

sunnuntainasu


sunnuntainasu1


sunnuntaiaa

sunnuntainasuaa
Neuleliivi Icon/Trikoo Benetton/
Jeggingsit Dr.Denim/Sormus Gina
Tricot/Korvakorut Pilgrim
Moikka moi! Eilen mulla oli päälläni "vähempi on enempi" asukokonaisuus eli paljon mustaa ja yksi näyttävä koru. Mustat vaatteet ovat mun luottovaatteita ja vaatekaappinikin näyttää sen mukaiselta. Toisaalta tykkään kovasti värikkäistä kledjuista mutten uskalla käyttää niitä kovin ahkerasti, haha!

Tykästyin kirpputorilla tuohon Iconin epäsymmetriseen neuleliiviin. Se on todella persoonallinen jopa hiukan peikkotyttömäinen, mutta silti tyylitellyn asiallinen. Pitkähihaiset trikoopaidat ovat ihan ehdottomia arkivaatteita ja esimerkiksi tuo Benettonin paita on lasten suurinta kokoa, joten se oli hiukan edullisempi kuin aikuisten mallisto. Kannattaa siis toisinaan hyödyntää pientä kokoa. ;) Trikoon hopeinen printti yhdistyy oivasti sormuksen hopeaan, joka on liivin kanssa asenteellinen, mutta klassisen kaunis yhdistelmä. Tykkäättekö asusta?

En ehtinyt/jaksanut/pystynyt kirjoittelemaan loppuviikosta, sillä lahjakkaasti ajoin kolarin torstaina ajotunnilla ja siinähän sitten kaikki suunnitelmat meni uusiksi -Thank God kenellekkään ei käynyt mitään ja en ollut syyssä, sillä hiukan vanhempi kuski ajoi täysiä peräämme.

Perjantaina olin jo ratin takana uudemman kerran eikä peräänajosta mitään traumoja jäänyt. Sellaista vaan sattuu ja kenelle vain voisi käydä noin. Kävin kuitenkin näyttäytymässä päivystävällä lääkärillä ihan vain varmuuden vuoksi ja vakuutuksien kannalta, jos joskus jotain tulee niskan tai pään alueelle. No siellä aikaa vierähti mukavasti, kun otettiin röntgeneitä kaularangasta kaiken varalta. Terveen paperit sain ja diagnoosiksi olkapään- sekä niskanjumin + venyttelyohjeita. Samalla reissulla uskaltasin mennä (vihdoin ja viimein) hammaslääkärin pakeille. Okei, se ei ollut pelottavaa eikä edes kivuliasta ja mikä parasta ei yhtään reikää vaikken olekaan käynyt kyseisessä paikassa pariin vuoteen!

Lauantai ja sunnuntai oikeastaan meni vain koeviikolle sekä kirjoituksiin valmistautuessa. Aika varma olo alkaa olla historian ja yhteiskuntaopin ylppäreihin. Ei pitäisi tulla mitään sellaista johon en pystyisi vastaamaan mitään. Tosi ihanaa, kun ei ole kauheaa stressiä. Koeviikkokin on normaalia helpompi, sillä tässä jaksossa on ollut todella monta kurssia, joista ei ole koetta ja sitten tietysti abikursseja. Olette varmasti kohta näitä koulujuttuja ihan täynnä, sori!

No onneksi nyt koko viikonloppu ei kuitenkaan mennyt pelkästään lukiessa. Lauantaina aamupäivästä käväisin kirppiksellä, josta löysin "vaihteeksi" kaikkea kivaa. Löydöistä myöhemmin postausta. Illasta suunnistin jäähallille katsomaan Pelicans-Jokerit peliä istumapaikalta (ah, luksusta), mutta siis paikka oli rivillä yksi ja näin ainoastaan pelaajien päät, great!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti