lauantai 10. marraskuuta 2012

Talven ihanuudet!

1. Untuvatakki Canada Goose, 2. Neule Lexington, 3. Collegehousut Hollister,
4. Lapaset Louis Vuitton, 5. Huivi Republic, 6. Baskeri Mexx,
7. Kengät Dinsko, 8. Kengät UGG, 9. Kengät KORS MICHAEL KORS

Kauhea ahdistus päällä, kun tuntuu ettei mulla ole ollenkaan talvivaatteita, joten ajankulukseni ajattelin koota kollaasin kivoista ''must have''-talvivaatteistani. 

Ensinnäkin Canada Goosen pitkä untuvatakki on ollut ostoslistallani kohta pari vuotta. Hinta on vain huikea -melkein tuhat euroa ja käytettynä takkia ei hirveästi liiku. No tuo on sellainen ostos, jonka toivottavasti ostan joskus ensimmäisellä oikealla palkallani, kunhan vain valmistun ensin johonkin ammattiin. 

Lexingtonin neule mun on pakko saada nyt heti! Olen ihan koukuttunut Lexingtoneihin. Tiedän, että tuosta valko-Laivastonsiniraidallisesta neuletunikasta tulisi mun luottovaate, sillä rakastan värejä ja pituutta. Ehkä tässä tapauksessa joulupukki kuulee mua? ;)

Hollisterin lökärit on ollut myös pitkään ''must have''-listalla, joten toivottavasti joulupukki muistaa näidenkin osalta minua kiltteydestäni. Rakastan kaikkia lökövaatteita ja Hollisterilla niitä on paaaljon. Voisin ostaa koko nettikaupan tyhjäksi hmmh...

Louis Vuittonin lapaset on todella suloiset! Tosin opiskelijan rahapussille noin 400€ lapasista on hiukan liikaa, joten sijoitan tuonkin rahan ehkä fiksummin kuin pelkkiin katoaviin lapasiin, mutta aina saa ihmettä ja lottovoittoa toivoa. Rakastan muhkeita pipoja ja baskereita. 

Tuo Mexx:n baskeri on kivan värinen ja ihanan muhkea sekä kudonnan kuviointi on kaunis. Tällä hatulla ei korvat paleltuisi.

Rakastan matalia kenkiä lonkan ja selän ongelmien takia, joten siksi valitsin ''must have''-kollaasiini vain matalia kenkiä. Ulkonäöltään korkeat korot ovat aina parempia! 
Dinskon pienellä varrella varustetut kävelykengät sopivat niin arki- kuin bisnespukeutumiseen ja olenkin todennut tuon malliset kengät ihan luottokengiksi. Itseltäni löytyy vain Clarksilta ostetut samantyyliset kengät.

UGG:t aivan loistavat luottokaverit talvella. Harmi vain, että ostin muutama vuosi sitten koon pari liian pienet UGG:t joiden käyttömetrit ovat jääneet vähiin. UGG:lla voi taivaltaa talvisin paljain jaloin pitkin pakkasen kuuraamia katuja ilman kylmän tunnetta ja liukastelua. Hinta-laatusuhde ihan kohdillaan ja kengät kestää pitkään hyvännäköisinä.

KORS MICHAEL KORS:n nahkasaapikkaat ovat yhdet maailman kauneimmista, joita olen nähnyt -samoin kuin Korsin laukut. Perus mustat nahkasaappaat tulisi löytyä joka tytön kenkäkaapista, sillä ne ovat varma valinta asuun kuin asuun. Haluan nämä Korsin saapikkaat!


Pahoittelen mun runsasta kuvasaldoa tältä päivältä, mutta tässä kai se tärkein kuva on. Tosissaan tuli ilmottauduttua sitten ensi kevään ylioppilaskirjoituksiin, jotka ovat ensimmäiset kirjoitukset minulle. Historia ja yhteiskuntaoppi olisi ohjelmassa. Tavoitteet kyseisistä aineista on korkealla, mutta siis joo kevään kirjoituksiin ilmoittautuminen tarkoitti sitä, että jouduin lyömään lukkoo myös valmistumiseni. Näillä näkymin ja tällä päätöksellä olen ylioppilas vuosimallia 2014. Kirjoituksiin liittyen kävin eilen erityisopettajalla, koska ala-asteelta asti mulla on ollut isoja sekä pieniä ongelmia kielellisessä ymmärtämisessä. Lausunnoksi mulle tuli epäily lievästä lukihäiriöstä. Ensi viikolla menen tarkempiin testeihin ja siitä alkaakin paperisota, jossa vastassa on iso, paha YTL eli ylioppilastutkintolautakunta.

En ole oikein mitään fiksua saanut tänään aikaiseksi, sillä olin tekemässä valmennusopin palautteenanto- ja vuorovaikutustehtävää jäähallilla Pelicansin A- sekä B-junioreiden treeneissä. Yhteensä treenejä seuratessa mulla meni melkein 3 tuntia, crazya! Treenien pohjalta pitäisi koostaa vielä pientä analyysia asiasta.

Good night and sweet dreams! :)

18 kommenttia:

  1. mäkin meinasin ostaa canada goose takin, mut se oli päällä niin paksun näkönen että jäi kyllä ostamatta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan sairas vilukissa, joten tarvitsen mahdollisimman lämpimän takin! :D
      Mulle toi ostaminen kaatuu tohon hintaan tällä hetkellä!

      Poista
  2. Siisti toi sun banneri ja muutenki tosi kiva tää koko blogi ! :--)

    VastaaPoista
  3. Vitsit kun mäkin haluisin aidot UGGit mut en raski ostaa oikein... :S Mulla on kyllä Hipot merkkiset "uggit" ja nekin on nahkaa ja lampaanvillaa sisältä ja pysyvät viime talven tosihyvinä jak maksovat vaan 50e!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun ei ollut mitään järkeä ostaa liian pieniä UGGeja alennusmyynneistä, mutta sorruin! :D
      Täytyy alkaa katselemaan noita muun merkkisiä opiskelijaystävällisiä ''UGGeja''

      Poista
  4. Noi lapaset on niin söpöt! Ja voi kun ihana banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi lapaset on ihanat, mutta tosi kalliit.
      Toivottavasti joskus kymmenen vuoden päästä saan ne! :)
      Kiitos paljon!

      Poista
  5. rakastan tota takkia ! oon itekki aatellu ostaa sen mut aina ehin tuhlaamaan rahat johonki muuhu.. :d

    > http://yesitismyblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo takki on ihanan käytännöllinen!
      Sama täällä rahat hupenee johonkin muuhun kuin tuohon takkiin :D

      Poista
  6. Toi canada goose takki on kyllä ihan järkyttävän hintanen :D en ikinä maksais niin paljon takista D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin ihan hyvin maksaa takista tuon verran, koska Canada Goosen malli on kuitenkin tosi ajaton ja ollut ikuisuuden markkinoilla. Hinta-laatusuhde on ihan kohdillaan ja toi on älyttömän lämmin. Tällä hetkellä mun kallein takki taitaa olla jotain 600-700€ tienoa ja se on Peakin parka-untsikkayhdistelmä. Kyllä tuo hinta ostaessa kirpaisi, mutta takki on ollut mulla kohta 1,5v. ja uskon, että se menee mulle ainakin 5-7 vuotta eteenpäin hyvänä. Jostain Veromodasta tms. ostaisin talvitakin about 100€ ja joka vuosi niin kyllä siinäkin rahaa menee. :D

      Poista
  7. Kivoja vaatteita oot löytäny tohon kollaasiin, etenkin toi tuubihuivi ja lapaset olis ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Oon ihan rakastunut tuubeihin ja just syksyllä ostin Marc O'Polon tuubihuivin, joka on vähän tuon tyyppinen, mutta laivastonsininen. Aivan sairaan kiva huivi! Lapaset on toooooooodella ihanat, mutta toi hinta -.-''

      Poista
  8. Muut on kommentoineet noita vaatteita, ja ihan syystäkin. Ovat tosi houkuttelvia kyllä! :) Mutta mä ajattelin kommentoida tuota yo-kirjoitus -kuvaa...itsekin olen jo täyttänyt kyseiset paperit, ne vain täytyisi toimittaa lukion kansliaan. Kyllähän se vähän jännittää, mullakin ekat kirjotukset edessä. Mäkin luultavasti kirjoitan yhteiskuntaopin, mutta vasta ensi syksynä. Aloitan nyt ns. helpommista aineista, terveystieto on vuorossa nyt tulevana keväänä siis. Tsemppiä ja lukuintoa sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, kun joku kommentoi välillä muutakin kuin vain vaatteita! :) Mun oli tarkoitus kirjoittaa terveystieto ja historia/yhteiskuntaoppi, mutta siinä tuli joku häslinki niissä päivissä niin ajattelin sitten kirjoittaa hissan ja yh:n pois alta. Helppoja aineita, kun ovat ja sen myötä työmäärä vähenee huomattavasti. Mulla pyöri pitkään paperit täytettyinä pöydällä ja vihdoinkin uskalsin viedä ne opolle ja sieltä kansliaan, kun olin ensin tavannut erityisopettajan.
      Tsemppiä sullekkin lukemiseen ja ylppäreihin! :)

      Poista