maanantai 19. marraskuuta 2012

Testissä BIO2YOU luomupuhdistusmaito ja -kirkastava naamio


Sain BIO2YOU:lta kuukausi sitten testiin luomupuhdistusmaidon sekä -kirkastavan kasvonaamion. BIO2YOU:n tuotteet sisältävät luomutyrniä, mutta ei alkoholeja, kemikaaleja tai eläinperäisiä aineosia. Tyrni hoitaa ihoa luonnonmukaisesti ja tehokkaasti, sillä se sisältää paljon erilaisia antioksidantteja esimerkiksi C-, E- ja A-vitamiineja sekä beetakaroteiinia, seleeniä ja polyfenoleita. BIO2YOU:n tuotteiden sisältämä luomutyrniöljy auttaa ihon mikroverenkiertoa ja ihon uudistumista. Öljy vähentää myös erilaisia ihon tulehduksia ja kiputiloja.  Kaikille BIO2YOU:n tuotteille on myönnetty ICEA:n kansainvälinen ekosertifikaatti.

Kenelle?
BIO2YOU:n sarjassa on paljon tuotteita ikääntyvälle iholle, mutta ihonhoidon puolelta kaikki tuotteet sopivat myös nuoremmalle iholle. Ihonhoidon tuotesarjasta nuoremmalle iholle löytyvät luomupuhdistusmaito, -kasvovesi ja -ruskettaja sekä tyrnikasvokuorinta, -silmänympärysvoide, ravitseva tyrnivoide. Ikääntymisen merkkejä vastaan -sarjasta nuorelle iholle soveltuu kirkastava kasvonaamio. Vartalon ja huulien erityistuotteet soveltuvat jokaiselle. Niitä ovat tyrnihuulirasva, -käsivoide ja tyrni+jogurttivartalomaito.

Palaako rahaa paljon?
Luomukosmetiikka ja -ihonhoitotuotteet ovat yleensä todella hinnakkaita. BIO2YOU:n ihonhoitosarja on kohtuullisen hintainen ja ei ainakaan opiskelijan budjettiin tee isoa lovea, jos vertaa hinta-laatusuhdetta. Tuotteet ovat päivittäisessä käytössä todella riittoisia verrattuna markettien halpatuotteisiin ja yllätyin positiivisesti juurikin tuon riittoisuuden takia.

Luomupuhdistusmaito

Luomupuhdistusmaito poistaa iholta hellävaraisesti lian, meikin ja kuolleen ihosolukon, joka helpottaa ihosolujen uudistumista. Puhdistusmaidolla on ihoa rauhoittava ja desinfioiva vaikutus. Tuote sisältää jojoba-, manteli- ja tyrniöljyä, rosmariini-, luomukaura- ja spelttivettä sekä karitevoita.

Käytin luomupuhdistusmaitoa noin kuukauden ajan aamuin illoin. Yleensä en usko ihmeisiin ihonhoitotuotteissa, mutta tässä tapauksessa oli pakko perääntyä ennakkoluuloissani. Jo parin päivän käytön jälkeen ihoni oli kosteutetumpi ja kimmoisampi kuin yleensä. Kosteuttavat tuotteet rasvoittavat usein ihoani, mutta luomupuhdistusmaito ei tehnyt tätä ja epäpuhtaudetkin hävisivät viikon kuluessa. Parin viikon käytön jälkeen ihohuokoset olivat pienentyneet ja couperosan kaltainen punoitus hävinnyt.

Arvostelu BIO2YOU Luomupuhdistusmaidosta
+ Mieto tuoksu
+ Riittoisa
+ Kosteuttaa ihoa
+ Ei rasvoita ihoa
+ Korjaa pieniä ihovirheitä
+ Epäpuhtaudet häviävät
+ Tehokas meikinpoistaja
+ Täysin luonnonmukainen tuote

+/- Lasiset tuotepakkaukset, jotka voivat helposti särkyä. Toisaalta tuotesarjalle kuuluu ylellisyys ja luonnonmukaisuus. Ylellisyyteen usein kuuluvat hienot pakkaukset ja se täyttyy tämän kohdalla täysin. Luonnonmukaisuuden kannalta lasi on helppoa ja ekologista kierrättää.

- Isot lasipullot on vaikeita kuljettaa matkoilla, treeneissä yms.
- Tuotepakkauksissa ei ole suomenkielistä tekstiä

Ovh. 27,90 €


Kirkastava luomukasvonaamio
Kirkastava luomukasvonaamio kirkastaa, heleyttää ja tasoittaa ihoa. Kasvonaamio poistaa kuolleet ihosolut ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuote sisältää Manteliöljyä, joka tekee ihosta silkkisen pehmeän tuntuisen. Soijapapuöljy ravitsee, pehmentää ja kosteuttaa. Luonnonyrtti- ja maitosokeriseos parantavat verenkiertoa, estää hiussuonten haurastumista ja edistää kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa sekä suojaa ikääntymisen merkeiltä.

Testailin kirkastavaa luomukasvonaamiota myös kuukauden ajan ja käytin sitä vaihtelevasti 1-3x viikossa, kuten normaalistikin käytän naamioita. Iho oli kosteutetun ja pehmeän tuntuinen aina naamion käytön jälkeen. Useimmiten naamioiden jälkeen kasvoni ovat kuiva korppu, josta irtoilee kuivaa ihoa. Naamio antoi kasvoille liftaavan tunteen ja tuntui, kun tuotteen käytön jälkeen olisi käynyt kasvojenkohotuksessa. Varmasti myös tämä tuote auttoi ihohuokoisten pienentymistä ja couperosan hellittämistä.

Arvostelu BIO2YOU Kirkastavasta luomukasvonaamiosta
+ Mieto tuoksu
+ Riittoisa
+ Kosteuttaa ihoa
+ Ei kuivata ihoa
+ Ei rasvoita ihoa
+ Vähentää epäpuhtauksia
+ Korjaa pieniä ihovirheitä
+ Liftaa kasvoja
+ Täysin luonnonmukainen tuote

+/- Lasiset tuotepakkaukset, jotka voivat helposti särkyä. Toisaalta tuotesarjalle kuuluu ylellisyys ja luonnonmukaisuus. Ylellisyyteen usein kuuluvat hienot pakkaukset ja se täyttyy tämän kohdalla täysin. Luonnonmukaisuuden kannalta lasi on helppoa ja ekologista kierrättää.

- Kirvelee ihoa vaikutusajallaan
- Isot lasipullot on vaikeita kuljettaa matkoilla, treeneissä yms.
- Tuotepakkauksissa ei ole suomenkielistä tekstiä

Ovh. 27,90€

BIO2YOU:n tuotesarja yllätti minut positiivisesti ja kuten arvosteluista voi päätellä niin voin lämpimästi suositella kyseistä sarjaa kaikenikäisille vauvoista vaareihin. Sarja soveltuu todella hyvin myös allergikoille, astmaatikoille ja atooppiselle iholle, sillä tuoksut ovat miedot ja ainakaan itselleni luonnonmukaiset aineosat eivät aiheuta allergisia reaktioita. Atoopikoille tuotesarja soveltuu kuin nenä päähän arkikäyttöön, sillä tuotteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Nuorelle rasvoittuvalle iholle luomutuotteista voi olla apua epäpuhtauksien hoitoon ja antiseptinen vaikutus rauhoittaa nuoren ihon tulehdusreaktioita. Itse tulen varmasti myös jatkossakin käyttämään BIO2YOU:n ihonhoitosarjaa! :)

Sivustolle:

Facebookiin:

Voit ostaa BIO2YOU:n tuotteita täältä:
Terveysmarketin -sivusto

(Tuotekuvat BIO2YOU Finlandin sivustolta, 1. kuva Salla Natunen)

4 kommenttia:

 1. pitääpä pistää kyseinen tuote muistiin, kuulosti tosi hyvältä tuotteelta, ehkä hinta taitaa olla se ongelma minulle:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pistää tuote muistiin! :)
   Vertaa hinta-laatu-riittoisuussuhdetta. Mulla ainakin noi ''päivittäiskosmetiikan'' halvat tuotteet kuluvat noin kuukaudessa loppuun ja ne maksavat about sen 8-12€. 5 viikossa tota puhdistusmaitoa on kulunut ehkä 1,5/3 pulloa. :)

   Poista
 2. Siinä sulle bolgihaasteen ! :) http://itmakesyouevenstronger-erika.blogspot.fi/2012/11/blogihaaste_21.html

  VastaaPoista