keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Plaah puuh

  tuularit
  vesivärit
  jumppaa
  glöögit
  lintuu
  herkkuu
  huudie
  palkintoo
  
Pahoittelen hiukan niukasta ja huonolaatuisesta kuvasaldosta, mutta mun järjestelmäkamera on nyt äidin hyvässä huomassa, joten joudun itse tyytymään iPhonen kameraan.

Viikko on mennyt huimaa vauhtia ja tuntuu ettei oikein perässä pysy. No nyt pikku hiljaa alkaa hellittämään opiskelukiireet, sillä valmentajatutkinto on todistusta vaille valmis. Kyllähän tässä alkuvuodesta on tehty papereiden eteen paaaaljon töitä ja vihdoinkin suuri unelmani on totta -olen ''ammatti''valmentaja. Kuitenkaan opiskelu ei tähän jää vaan lukio jatkuu ja nälkä kasvaa syödessä, sillä olen pohtinut lähteväni korottamaan valmentajatutkintoa ylöspäin. 

Olen syönyt ilmeisen paljon kuluneen viikon aikana niin kuin kuvista näkyy. Ruokahan on intohimo. Ei vaan mulla on ollut ''ihan liikaa aikaa'' ja sen takia hengaillut kahviloissa. Mäkkärin kananugetit ja valkosipulimajoneesi, naam! Oon ihan heikkona noihin kahteen asiaan enkä usein pysty sanomaan ''ei'', jos tulee tilaisuus syödä nugetteja.

Viikon aikana on myös tullut treenattua Marikan kanssa (lue: pallojumppailtua aka laiskoteltua), maalailtua vesiväreillä onneksi ainoalla kuviksen kurssilla ja shoppailtua. 

Oon vaan nyt niin väsynyt etten jaksa keskittyä edes tähän kirjoittamiseen, joten adjöö! Palaan astialle selvempi päisenä ja sitten, kun mulla on oikeasti jotain jännää kerrottavaa. Älkää masentuko ja olkaa ihania toisillenne <3

Puss och kram <3

Blogiarvonnan voittajat
The Body Collectionin vartalonhoitopaketti lähti Sinille
GT:n hopeinen iso asukoru meni Metelle
GT:n piikikäs asukoru lähtee Nennalle
Onnea kaikille voittajille! :)

6 kommenttia:

 1. hello, we want to follow one another?

  Beautiful post, beautiful photos

  http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 2. Heii !

  Jos oot edelleen kiinnostunut seurailemaan mun blogia, niin siirry toki lukijaksi linkin taakse, jossa blogini elostelee uuden ulkoasunsa kanssa :-)

  http://poikakannella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi!
   Lisään blogisi lukuluettelooni! :)

   Poista
 3. Nammmm joulutorttua!!:) ja mäki oon syönyt koko viikon kun norsu kun oon ollut kuumeessa ja on ollut liikaa aikaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulutortut on ihan liian hyviä! Haha, mä olen nyt reilusti joulun jälkeen kuumeessa ja vedän joulutorttuja, kun pikku sika :D

   Poista