maanantai 2. heinäkuuta 2012

I love SHOPPING


Työurakan jälkeen mulla on ollut mahtavasti muutama päivä vapaata ja niiden aikana olen ehtinyt hemmotella itseäni shoppailemalla. Perjantaina lähdettiin äitini kanssa käymään Helsingissä alennusmyynneissä sekä KICK / OFF varastomyymälässä.

Kävelimme Pasilan asemalta KICK / OFF myymälään noin 3km Kalasatamaan. Myymälä oli pienoinen pettymys. Tavaraa oli paljon, mutta melko vähän merkkejä, joita itse käytän. Hinnat olivat ihan ok. KICK / OFF varastomyymälään pääsee nopeimmin metrolla keskustasta. Osoite on Tukkutori Vanha talvitie 10F, Helsinki.

Viikonlopun shoppailusaldo..
Mun piti ostaa farkut, mutta....
Päädyimme pienten mutkien ja yleisurheilun EM-kisatunnelmien jälkeen keskustaan Kampin kauppakeskukseen metsästämään kivoja uusia vaatteita. Hirvittävän kalliiksi reissu ei tullut, sillä kaikissa kaupoissa oli alennusmyynnit käynnissä. Lähinnä lähdin etsimään farkkuja, mutta niitä ei löytynyt...

Gantilta kotiutetut paidat
Trikoo T-paita ALE 27,95€ Ovh. 39,90€
Gant, Kamppi
Vihdoin ja viimein kotiutin Gantilta jo kauan haluamani trikoo t-paidan. Matsku on kivan ohutta puuvillaa ja printti kivasti kuluneen näköinen. Tämä paita varmasti ulkoilee päälläni urheilukentän laidalla sekä kaupungilla rennoissa illanistujaisissa farkkucaprien kera!

Paitapusero ALE 83,30€ Ovh. 119,00€
Gant, Kamppi
Nyt tuli ostettua laadukkaampi paitapuserokin, jota voi hienommissa tilaisuuksissa käyttää. Raidat ovat väriltään hiukan lilahtavat, mutta vaihtelu virkistää. :) Paittis sopii hyvin mun businesslookiin, jota joudun aina toisinaan käyttämään töissä.

Pitkähihainen trikoo ALE 44€ Ovh. 55€
Guess Store, Kamppi
Guessilta olen pitkään etsinyt kivaa printtipaitaa, mutta viime aikoina heillä on ollut melko tylsiä tai liian isoja printtejä. Nyt löytyi suht ok ja sidettävä paita. Trikoota voi käyttää arkena farkkujen ja shortsien kanssa. Väriltään tämä on aika jännä, sillä väri ei ole puhdas navyblue vaan vähän lilaan taittava. Apua, miksi ostan nykyään aina sinisiä ja liloja vaatteita!? :D


Tommy Hilfiger pitkähihainen kauluspaitatrikoo 2,00€
Autokirppis @ Lahden tori
Viikonlopun paras löytöni oli tämä Hilfigerin tummanruskea kauluspaitatrikoo. Täysin priimakunnossa oleva paita maksoi vain 2€ (kuka luopuu näin halvalla paidastaan?). Perus hyvä paita jokaisen naisen vaatekaappiin.

Ritva Falla/Marimekko pitkähihainen tunika 0,50€
Lanttila
Ritva Fallan Marimekolle suunnittelema tunika oli edullisin löytö, joka viikonlopulta jäi käteen. Todella kivaa matskua ja tätä voi yhdistellä monien eri asukokonaisuuksien kanssa. Tunika ei varmasti jää pölyttymään vaatekaappiin! ;)

Röyhelöhame 1,00€
Lanttila
 Kiva hame kesällä kera mustan topin. Menee niin kaupungilla kuin pienissä juhlissakin, jossa ei ole erikoista etikettiä.

Gina Tricotin musta hame 4,00€
Lanttila
Juhlavampiinkin tilaisuuksiin sopiva, miksei toki kaupungillakin menevä hame. Tämän mallista hametta olen etsinyt pidempään ja nyt se sattui hyppysiini. Oli pakko saada..

Asustepotti..


TED BAKER Clutch ALE 45,50€ Ovh. ??
Moda, Kamppi
Sydämenvalloittaja heti ensisilmäyksellä! Ensimmäinen, mutta kauan haluttu Ted Baker pääsi kotiin. Rakastuin clutchissa sen tilavuuteen ja tuohon olkikuviointisysteemiin. Hintakaan ei nyt kirpaissut kuin noin edullisesti lähti kotiin. Nyt vain himoitsen entistä enempi Ted Bakereita... Pakko saada ainakin fuksianpunainen rahapussi!!

Silkkihuivi ALE 28€ Ovh. 35€
Guess Store, Kamppi
Ostin elämäni ensimmäisen silkkihuivin. Ajattelin aloittaa tällaisella tylsällä perusvärillä. Sopii melkein mihin vain asukokonaisuuteen ja ehkä voisin opetella pitämään huivia kaulassa aina joskus.

Tissivyö 4,00€
Lanttila
Mustan tissivyön ostin Ritva Fallan suunnitteleman Marimekon tunikan kaveriksi. Näyttävät yhdessä ja erikseen erittäin hyvältä! :)

Riippuvat kellokorvakorut 7,00€
Autokirppis @ Lahden tori
 Hurmaannuin näihin kelloihin hetken mielijohteesta ja nyt mietin miksi ostin nämä. Ehkä näitä tulee    käytettyä joskus jonkun simppelin mustan asun kanssa. Tulipahan tuettua Lahtelaista käsityötä, jos ei muuta. :)

Riippuvat läpyskäkorvikset 0,60€
Lanttila
Läpyskäkorvikset löysin Lanttilasta todella edulliseen hintaa ja näitä tulee käytettyä varmasti ruskeiden vaatteiden kaverina. Myös hiukan inkkarimaiseen ja ei niin huoliteltuun tyyliin korvikset sopivat kuin nenä päähän.


Mitäs mieltä oletta shoppailukierroksesta ja löydöistä?
Haha, nyt ei tarvitse vähään aikaan shoppailla. Pitäisi vain viedä vanhoja vaatteita kirpparille myyntiin. Kirppariurakassa olen sen verran edistynyt, että vaatekaappini ammottaa tyhjyyttään ja myyntiin lähtevät vaatteet ovat jo laatikossa..

2 kommenttia:

  1. kivoja löytöjä :)! etenki toi röyhelöhame :) ja ihana tää sun blogis <3! :))

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Röyhelöhameessa on vaan ongelma, koska se on aivan älyttömän lyhyt :D

    VastaaPoista