sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juhlia, töitä ja koulua


Kirsin tekemä kakunkoriste,
Hallin herkku ja lahja
Moikka moi! Kesäkuu on ollut tosi kiireinen ja täten en konetta ole ehtinyt avata. Tunnen huonoa omaatuntoa, sillä en ole käynyt täälläkään kirjoittelemassa. Asiaa olisi ollut paaaaljon, josta olisi voinut kirjoittaa. Teen ''highlight''-nostot tämän kuun osalta.

Kesäloma alkoi ja aloitinkin loman kevyesti kesälukiolla ja ruotsin 3 kurssilla. Kurssi meni läpi ja olen siitä äärimmäisen tyytyväinen. Talvella on sitten vähän rennompaa koulun suhteen.. Toivottavasti! 

Kesälukion ohella kävin auttelemassa Kirsiä ja Armia Kauppahallilla Hallin Herkussa ja Lahjassa. Rakastan kauppahallin kiireetöntä tunnelmaa sekä hiukan vanhempaa asiakaskuntaa. Hallin herkussa ja lahjassa kannattaa käydä vierailemassa, jos haluaa tuoretta teetä, kahvia, karkkia tai vaikkapa ihania käsitöitä! :)

Juhlakalut Hanna ja Juppe
Mekko: Only
Kengät: Bianco
Minä ja suvun miehiä
Serkkuni Juppe ja hänen vaimonsa Hanna sanoivat toisilleen ''tahdon'' 8.6., jolloin juhlimme heidän häitään Uudenkylän seurantalolla. Häät olivat melko pienet, mutta tunnelmalliset. Ruoka ja juoma oli hyvää. Ohjelmana oli mm. karaokea, häätanssi ja lyhyt, mutta ytimekäs puhe.


Villen lahja
Poikamiehen boxi ja sen käyttöohjeet
Mekko: Veromoda
Kengät: Zara
Serkut edustaa
Viikko häiden jälkeen juhlimme rakkaan serkkuni Villen naimalupaa Espoossa. Juhlissa oli todella paljon väkeä ja aivan suussa sulavan hyvää ruokaa. Ruokana oli erilaisia salaatteja, savustettua lohta, lihapataa ja uusia perunoita. Itse panosti loheen, salaattiin ja perunoihin, njam! Oli myös kivaa nähdä äitini pientä sukua ja serkkuni kavereita. 

Lahjasta sen verran, että se ei ole tosikoille tarkoitettu. Uskalsin jäyniä Villelle, sillä hän on kuin pikkuveljeni. Laatikko siis sisälti mm. kondomeja, Guessin boxerit, Björn Borgin sukat, Viivin ja Wagnerin laajennetun parisuhteellisuusteorian jne.. Kaiken siis mitä nuori mies tarvitsee.


Yleisurheilun EM-kilpailut loppuivat osaltani torstaina, kun työt siellä loppuivat. Ihan kiva parin viikon urakka takana ja nyt voi huokaista helpoituksesta. Elämäni ensimmäistä kertaa olin töissä akkreditoinnissa eli jaoimme kuvassa näkyviä kulkukortteja työntekijöille, urheilijoille ja muille niitä tarvitseville henkilöille. Toimin akkressa kymppinä eli pikkupomona. Hoidin kaikkia juoksevia ongelmia ja autoin muuta poppoota. Kuljetustoimiston pojat olivat taas aivan mahtavia! Ensi vuonna nähdään lätkän MM-kisoissa ;)

Vielä olisi tiedossa Lacrossen alle 19-vuotiaiden MM-kilpailut Turussa ja siellä olen kisatoimiston pomona, jännää!! Eka pomon paikka ja siis isompi meriitti kisojen suhteen. Innolla odotan reilun viikon mittaista uurastusta.

Blondi Arttu juhannuksena maitolinjalla
Juhannus meni vesiselvänä Lahdessa. Olin brunette Artun ja Joonaksen kanssa alkuillasta pyörimässä sekä katsomassa kokkoa satamassa. Käytiin myös katsomassa meininkiä Messilän campingissa, mutta siellä ei ollut hirveästi ihmisiä, joten päädyimme takaisin satamaan. Satamassa törmäsimme Joonaksen kavereihin mm. Blondi Arttuun, Eveliinaan, Saraan, Pyryyn ja muutamaan muuhun joiden nimiä en muista. :D Isommalla poppoolla päädyimme keskustaan, jossa ei ollut ihmisen ihmistä, mutta itikoita sitäkin enemmän.

Miiran Kynnet
Tällä viikolla olen pyöräyttänyt myös muutamat rakennekynnet tutuilleni. Tässä on Miiran kynnet, jotka onnistuivat mielestäni tosi hyvin! Mitäs mieltä olette??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti