sunnuntai 12. elokuuta 2012

Turku -NEVER FORGET!

(C) Mikko Varjo
Team USA
Maailmanmestarit 2012
(C) Mikko Varjo
Team Finland

(C) Robin Stitzing
Suomi vs. Saksa
Hurjaa vauhtia kohti maalia
(C) Mikko Varjo
Iroquois Nationals vs. Englanti
Pronssiottelu
Vietin heinäkuun puolessa välissä 10 hienoa päivää Turussa lacrossen alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa. Asuin Omenahotellissa samassa huoneessa yhden toisen lahtelaisen kanssa paria yötä lukuunottamatta, jotka olin kaverillani ja aivan loistavassa perhemajoituksessa. Kisoissa työskentelin turnaustoimistossa ja vietinkin aikaani melkein 24/7 kentän laidalla pelejä seuraten.

Jenkit veivät maailmanmestaruuden, Kanada tuli hopealle ja Irokeesit saivat mukaansa pronssiset mitallit. Suomi sijoittui kahdeksanneksi. 

Turnauksen ohjelmalehtinen,
josta löytyi mm. joukkueiden pelaajat
Värisuora -Pääsyliput joka päivälle
Kisakäsi
Kyllä, jokaista väriä löytyy..
Kisapassi, josta oli hyötyä, jos aikoi saada
ruokaa..
Kannatusrannekkeita
2x Australia
1x USA


                                              Yhdysvaltojen Lacrosseliiton muistomitalli                                                                   

Ylempi pinssi on kisojen virallinen pinssi
Alempi pinssi on Kanadan lacrosseliiton pinssi.
Yllä olevaa virallista ohjelmaa tuli selailtua aika paljon ja siltä se näyttääkin. Ohjelmasta löytyi kaikki joukkueiden pelaajat kera kuvien ja tietojen, otteluaikataulu ja yleistä lacrossesta. Pääsyliput olivat päivälippuja ja tämän vuoksi rannekkeita. Halpojahan ne olivat, sillä yksi lippu maksoi 10€ ja siihen sisältyi 4 peliä.  Kisapassi eli ''volunteer''-lappu oli aika tärkeä kapistus, sillä sain päivittäin sillä ruokaa kisapaikalta. Kisapaikan Kotipizzan ruualla eleltiin 10 vuorokautta, hyi ei enään pizzaa ikinä!

Silikonirannekkeet ovat joukkueiden tukemisrannekkeita eli ostin nuo Australian vihreän ja keltaisen silikonirannekkeet itselleni. Hintaa taisi olla 1€/kpl, joka menee joukkueelle esim. matkojen kustannuksiin. USAn rannekkeen sain ilmaiseksi. Joukkueet myyvät paitoja, housuja, avainnauhoja yms.. rahoittaakseen toimintaansa. Itse ostin kisoista myös Suomen, Saksan ja Kanadan t-paidat sekä USAn shortsit.

Sain USA:lta kiitokseksi hyvästä työstä ja palvelusta heidän liittonsa muistomitallin, jännää! Ikinä aiemmin en ole saanut mitään mitskua keneltäkään. Pinssit yms. pienet jaettavat on ihan perus kauraa kisoissa. Niitä jaellaan ja vaihdellaan.

Lacrossen oma mausteensa on se, että pelaajat vaihtelevat keskenään varusteitaan ja vaatteitaan kisoissa. Ihan kätevä homma saada eri maiden tavaraa muistoksi kisoista sekä kierrättää itselleen turhia juttuja pois, koska toiselle niistä voi vielä olla iloa. :)

Turun kaupunginsairaalaKaikki ei aina mene ihan käsikirjoituksen mukaan, joten tulipa järjettömän lonkkasäryn takia käytyä tutustumassa Turun kaupunginsairaalan päivystykseen, joka toimi huomattavasti nopeammin ja paremmin kuin täällä kotikonnuilla. Tää alkaa olemaan ihan perusmenoa, että aina sattuu ja tapahtuu jotain mulle. Sain lääkkeinä Panadol 1000mg ja Ibumax 600mg lonkan limapussin tulehdukseen. Tuon lääkecocktailin takia olin melkoisen väsynyt ja sekaisin pari päivää. Onneksi lääkäristä ei tullut mulle mitään laskua, mutta lähettivät kuitenkin lääkärintodistuksen postilla kotiin. 

Terkkuja Turun torilta!
Paita: VILA CLOTHES
Aurinkolasit: Chanel
Jokiranta/Ursininkadun monumentti
Paita: VILA CLOTHES
Housut: H&M
Laukku: Ted Baker
(C) Robin Stitzing
Matilda ja minä
Tytöt vähän katselemassa pelejä
ja aivan ihana Robin heilumassa kameran kanssa
Joni ja loukkaantunut polvi sekä
kisaväsymys

Jääkylpy -hrrrrr
-9 asteista vettä ja 7 minuuttia lilluntaa
Kokemuksena sanoin kuvailematon

Iltalenkillä ft. Matu
Ilmassa on selvästi pikku-ukkoja
Matu, minä ja Aussit
Joni ja Hollannin maajoukkueen pelaaja
Lopuksi vielä fiilistelyä ja ihmiskuvia. Kyllä Lacrossen nuorten MM-kisat olivat sellainen kokemus, että en ikipäivänä luopuisi siitä. Meinasin aluksi luopua työtehtävistä kisoissa, sillä tälle vuodelle tuli aika monet kisat tehtyä, onneksi en luopunut. Meidän työporukka oli super! Kaikki tekivät täysillä omat hommansa ja tsemppasivat toisia. Mahtava meininki, mahtavia ihmisiä ja loppuelämän kestäviä ystävyyssuhteita ympäri maapalloa. Pidetään yhtä ja pelataan lacrossea ;) Ps. Rakastuin Turkuun Pss. Elän muistoissa kisoja vielä pitkääääääääään!

Haikein terveisin ja rakkaudella
Pikkumyy -kisatoimiston työntekijä, "official hieroja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti