sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viimeiset alennusmyynnit ja muutamia löytöjä kirpputorilta


Kynsilakka,
Essie
Sävy 652 MINI SHORTS
1,50€
Löysin tämän pirtsakan oranssin Essien kynsilakan kirpputorilta. Pullossa lakkaa oli vielä 3/4, joten sitä riittää ihan hyvin omiin tarpeisiini. Yllätyin kuinka hyvin Essie kestää kynsissä. Kynteni ovat olleet lakassa noin 10 vuorokautta eikä lakka ole lohkeillut.

Korvikset
Swarovski
Malli Bella
10,00€
Ensimmäiset Svarowskini kotiutui korvakorujen muodossa. Rakastan Svarowskin kristalleja todella paljon ja kirpputorilta silmiini tarttuivat nämä ihanuudet. Laatikosta löytyi aitoustodistus. Korvakorut ovat hopeaa.

Korvikset
Ralph Lauren
Malli ??
3,50€
Ralph Laurenin aidot korvikset kotiutui kirpputorilta tosi halvalla. Asusteina ihan kivat, mutta tosi isot ja itselläni on vähän vaikeuksia yhdistellä näitä kivoihin vaatteisiin, sillä haluaisin juuri tuoda korvikset esille.
Dr.Denimin mustat farkut
9,00€
Löysin kirpputorilta melkein tuliterät Dr.Denimin pillifarkut, kivaa! Tarvitsinkin talveksi uusia housuja, sillä keväällä kaikki farkkuni menivät rikki liiallisen käytön takia.. :D


Perhoshihapaita
Cristelle & Co.
ovh. 89,90€
ALE 36,90€
Stockmann Tapiola
Ihana Cristelle & Co. kesäpaita tarttui mukaani Tapiolan Stockmannilta. Kiva korallin väri oli loppukesän hittejä, joten miksipä en ensi keväänä laittaisi tätä päälle ensimmäisten lämpimien ilmojen aikaan! ;)
Löysä paita
H&M
5,90€
Kirpputorilta löytyi tällainen H&M:n löysä neule, jota saa muokattua erilaisin solmuin moneen eri tyyliin.

Rusettipaita
ASOS Maternity
3,00€
Asosin rusettipaita löytyi vihdoin ja viimein kirpputorilta. Kyseistä rusettipaitaa olen etsinyt jo vuoden ajan monesta paikasta, mutta sitä ei ole löytynyt. Tämä sopii niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin.

4 kommenttia:

 1. kiva toi sun banneri !

  http://mamitun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sunkin banneri on tosi kiva!

   Poista
 2. ihania vaatteita!! :)

  http://vilma-saveyoutonight.blogspot.fi/

  VastaaPoista