keskiviikko 16. toukokuuta 2012

WE ROCK ON THE BOAT

We gonna rock the boat, rock it till it breaks down
Rock the boat, hop it till it can't be found
Rock the boat, break it to the underground



Risteilyn mekko lyhennetyssä muodossa
Veromoda, Lahti
34,95€
Tilasin Nelly.comista varmaan 10 erilaista mekkoa. Kuulostaa hyvältä, mutta ei todellakaan näyttänyt siltä. Joku mekko kiristi käsistä, joku tippui rinnoista, joku ei mahtunut lantiosta päälle. Great, että omistaa ongelmakropan!

Tässä on nyt se kauan kohuttu risteilyn tärkein asu! Veromodan puuterista persikkaan taittava mekko oli pelastus. Tämä laskeutui rennosti, mutta kauniisti vartalolle. Kaulan helmihässäkkä oli kaunis yksityiskohta ja tämän takia en tarvinnut kaulakorua.  Mekon väri on sellainen, joka tarvitsee ruskettuneen ihon. Rinsikoita oli helppo käyttää, sillä selkä- ja etuosa nousevat aika ylös.


Rannekoru: Pieces, 12,95€
Korvikset: Montini, Ur&Penn, 7,99€
Koruissa halusin vetää hillittyä linjaa, joka olisi kaula-aukon tyylinen, joten helmiä ja kiviä peliin.
En suosittele kenellekkään laivalle lähtevälle roikkuvia korvakoruja, sillä aika helposti ne lähtevät korvanlehdistä kävelemään kivuliaalla tavalla.


Clutch Gina Tricot
Clutch istui asuuni kuin nenä päähän. Väri sopi mekon väriin hyvin ja clutchiin mahtui juuri henkkarit, hyttikortti, puhelin, pakolliset meikit ja rahaa.


Sukkahousut: Lindex, 9,95€
Mun ehdottomat bilesukkikset on Lindexistä. Nämä on todella mukavat päällä, vaikka ovatkin vähän slimmaavat ja hei nämä kestivät koko risteilyn ehjinä! Rasti seinään!


Rintaliivit: After Eden 32,90€
Elämäni ensimmäiset puuterin väriset rinsikat. After Eden on Suomessa uusi rintaliivimerkki ja itse tykkään näistä todella paljon päällä. 
Nämä tuntuvat ilmalta keholla. Kätevät tuollaisen niskalenkkimekon alle, sillä näiden olkaimet saa niskan taakse. Itseäni pisti hymyilyttämään, kun tuossa oli mukana lappu, jossa luki, että tuen sademetsiä pienellä rahasummalla ostaessani nämä liivit. Kuin hyvä fiilis voi tulla noin pienestä asiasta! :)


Tässä olis vielä asu kokonaisuudessaan

Tytöt kannella,
Maria, Minä, Ida ja Kajsa
Meillä oli tosi hauska risteily 3. - 4.5.2012 Baltic Princessillä äitini kanssa. Lähdimme kuten aina junalla Helsinkiin ja rautatieasemalta länsisatamaan bussilla. Bussi oli todella täynnä ja kuuma, plaah.. Jo terminaalissa törmäsimme illan päätähtiin eli HIFK:n pelaajiin, joukossa oli myös muutama tuttu kasvo.

Laivalle päästyämme aloin väsäämään illan meikkiä, jonka piti kestää kasvoilla pitkälle aamuyöhön saakka. Äiti laittoi hiukseni, mutta suunnittelemaani kampausta ei voinut tehdä, sillä teippipidennyksieni teipit olisivat näkyneet, joten pelkkiä kiharoita peliin.

Ehdittiin hyvin katsomaan HIFK-showta, joka ei tällä kertaa ollut kovin pitkä ja kummoinen. HIFK show'n aikana edessämme istuva mies kääntyi ympäri ja alkoi jutella meidän kanssa, sillä huomattiin, että olemme kaikki Lahdesta. Saimmekin seuraa alkuillaksi tästä Artosta ja hänen vaimostaan Heidistä.

Show'n jälkeen lähdimme etsimään jotakin suuhun pantavaa ja söimme Cafeteriassa pizzaa ja jogurttia, ei ihan perus risteilysafkaa. Syötyämme könysimme hyttiin vähäksi aikaa lepäämään ja kohentelemaan meikkiä sekä hiuksia.

Mitäs me kingit?
Minä ja Husson Ville
Pienen latautumisen jälkeen lähdettiin haistelemaan laivan yöelämää. Starlight Palacessa oli Poets of the wallin keikka, jota oli seuraamassa keski-ikäistä porukkaa, no thanks! Päädyin loppuillaksi discoon viehättävään miesseuraan. Siellä istuskeltiin yhdessä pöydässä ja juteltiin yö kaikkea maan sekä taivaan väliltä. Kävimme myös pyörähtelemässä välillä tanssilattialla.


soraan seisahti luistimeni, 
loppu ilta on muistipeli
paita on veressä, elämä edessä, 
rahat maine ja muisti meni


5 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko :) Ja muutenkin tosi kiva blogi, tuo banneri on myös tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Ihan tajuttoman ihana mekko!:)

    marriy.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Todella kiva mekko ja kokonaisuus oli onnistunut. Sopii sinulle kun olet ruskeahiuksinen ja ihokin on hiukan rukettunut! :)

    http://vaatetellen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Mari: Kiitos paljon! :)

    vra: Kiitoksia! :) Oli pakko ruskettaa itsensä ennen risteilyä, että tuo puuterinen unelma näyttäisi päälläni hyvältä ja tykkäsin juuri tuosta mekon laskeutumisesta vartalolle.

    VastaaPoista