sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Äitienpäivää ja vaatteita

Huhuh! Minne nämä päivät oikein katoavat?
Tuntuu vaan, että on kauhea kiire ja ei oikein saa mitään aikaseksi. No tällä viikolla sain päiviteltyä blogin suhteellisen ajantasalle.


Äidille yllätys äitienpäivänä
Mä niiiin rakastan kevättä ja keväistä metsää! Kävin äitienpäivä aamuna keräämässä äidilleni valkovuokkoja läheisestä metsästä. Äiti oli tosi onnellinen, joten itsellenikin tuli hyvä mieli. Mitään erikoista lahjaa en ole ostanut äidille enään pitkiin aikoihin. Leppoisan aamun jälkeen lähdimme käymään mummolla kakkukahveilla ja siitä lähdinkin suoraan töihin Helsinkiin.

Pussijuoksukisaa
Olipas aika lyhyt kouluviikko, kun oli vain 3 päivänä koulua helatorstain takia. Tässä viikon aikana, kun oli töistäkin vapaata yritin lueskella jo koeviikon asioita, tuntuu aika toivottomalta. Olen pihalla kuin lumiukko. Keskiviikkona meillä oli koulussa liikuntapäivä, jossa ryhmittäin pelasimme futista, lenttistä, ultimatea ja katukorista. Päivän huipensi pussijuoksuskaba.Helsingin projekti on viimeistä vaille valmis ja MM-kisat hiljenee, mutta minä en. Perjantaina ehdin töiden jälkeen käydä keskustassa ja Espoossa moikkaamassa serkkuani sekä kummisetääni. Oli tosi tuulinen ja pilvinen päivä, mutta niin hiottavan lämmin.

Members.comin paketti
Ja paketin sisältö...


Franklin & Marshall
Dr.Denim
Panos Emporio

Tiger Of Sweden

Arskat päässä

Kotelo
Mulle tuli vihdoin ja viimein Members.comin paketti, jonka olen tilannut pari kuukautta sitten. Tosi hidas toimitus, josta lähtikin vihaista palautetta monta kertaa Membersille. Tilasin Membersiltä, koska heillä on merkkituotteista hyviä alennuksia ja joskus sieltä löytyykin ihan kivoja juttuja.

Franklin&Marshallin navyblue toppi on perfecto! Täydellinen kooltaan ja kesällä kiva toppi farkkushortsien kanssa. Tätä voi käyttää myös urheillessa, joten käyttöä varmasti löytyy.

Dr.denimin kloorivalkaistut farkut olisivat olleet ihanat, mutta eivät nousseet tälle lätkäpepulle laisinkaan päälle. Harmittaa hirveästi, sillä yleensä farkuissa käytän tuumakokoa 27". Nämä olivat kokoa 28". Palautukseen menee..

Panos Emporion röyhelöbikinit. Halusin kesäksi "yllätys yllätys" uudet biksut. Panos Emporion bikineistä olen kuullut vain hyvää, joten ajattelin kokeilla itsekkin. Yläosa on tosi napakka ja miellyttävän tuntuinen päällä. Alaosa hieman liian niukka makuuni. Onneksi alaosia voi vaihdella.

Tiger of Swedenin aurinkolasit. Tilasin myös arskat, mutta nämä eivät olleet yhtään makuuni, kun sovittelin näitä päähäni. Joten palautukseen menevät nämäkin.

Nyt jatkan viimeistä työvuoroani MM-kisoissa, adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti