torstai 24. toukokuuta 2012

So near, so far

Viikonloppuna vietin aikaa ruotsalaisten sukulaistani kanssa. Näen heitä noin kerran kolmessa vuodessa, mutta olemme silti läheisiä. Jännää, että näemme todella harvoin, sillä Ruotsiin on halpaa ja helppoa kulkea. Onneksi Facebook, Skype ja muut viestimet helpottavat yhteydenpitoa.


Tuliaisiksi Ruotsista sain Marc Jacobsin Daisy -tuoksun. Rakastuin kesäisen tyttömäiseen tuoksuun heti. Daisyn korkki on upea, sillä siinä on pieniä kukkasia ympäriinsä sekä Pilgrimin korvakorut, joissa on pieniä zirkonikiviä paljon sekä Decibellen mustan 3-kerroksisen helmirannekorun.


Röyhelötoppi,
Object,
7,20€
Lanttila

Lyhyt jakku,
Seppälä by Woman,
8,90€
Lanttila
Rennot suorat housut,
Lindex,
3,20€
Lanttila

Lauantaina kävimme kummitätini Caritan kanssa shoppailemassa Lahdessa. Ensin pistäydyimme Lanttilassa, joka on suurin kirpputori koko kaupungissa. Carita etsi Aban ja Michael Jacksonin vinyylilevyjä, mutta niitä ei löytynyt.  Itse kotiutin kirpparilta business lookin, josta on kuvia tuossa ylhäällä.


Vaaleanpunainen röyhelö t-paita,
H&M,
4€
Autokirppis torilla
Lanttilasta päädyttiin keskustaan ja kävimme kävelemässä torin autokirppiksen läpi. Itselleni mukaan jäi hempeän tyttömäinen röyhelö t-paita. Kiva paita keväällä ja sopii yhteen farkkujen sekä nahkatakin kanssa.



Nahkajäljitelmä laukku,
Gina Tricot,
Ovh. 29.90€ ALE 15,00€
Gina Tricot Trio, Lahti
Kummitädille tuli esiteltyä myös Trio, josta käteen jäi itselleni laukku Gina Tricotista. Laukun ostin lähinnä MacBookilleni ja tuonne mahtuu myös pari koulukirjaa kannettavan ohella, joten laukku on suhteellisen monikäyttöinen.

Sinuhen kanawrap
Kovan shoppailukierroksen keskellä pidimme Sinuhe Delillä pienen ruokatauon. Kanawrapit olivat tooooosi maukkaita ja tulisia! Tilasin nämä kaikilla mausteilla, mikä ei ihan kannattanut, mutta mutta... hyviä olivat silti! :)

Kaulakoru,
GEMINI smycken Sweden,
18,50€
Halonen, Karisma
Shoppailukierroksen päätimme Karismaan, jossa ehdimme olla vain puolisen tuntia, sillä Suomen lätkämatsi alkoi telkkarista. Haloselta Karismasta ostin tuon pisaramaisen kaulakorun, josta on tullut suosikkini heti. Lätkämatsia tulimme katsomaan tähän meille ja ette usko ikinä tätä todeksi, mutta ruotsalaiset kannattivat Suomea! :)


Aurinkoisen ja lämpimän päivän kääntyessä iltaan lähdin katsastamaan Kisapuistoon Lahti Predatorsin lacrossematsia. Lacrossea on tosi kivaa pelata itse sekä tsiigailla katsomosta. Lacrosse on siis yksi maailman vanhimpia pallopelejä ja tosi vauhdikasta, joten jos yhtään vauhti ja vaaralliset tilanteet kiinnostavat niin kannattaa tutustua lajiin. Lahti vei ja Kokkolan Relax vikisi. Pelistä Lahti sai ensimmäiset SM-sarjapisteet tällä kaudella!

4 kommenttia:

  1. Ihana toi ruskea laukku!:) Ja muutenkin kivan oloinen blogi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tykkäsin itse tuosta laukusta ja se oli buenon kokoinen mun läppärille, jota kantelen aika usein mukana. Tuonne myös mahtuu lompakko sekä muutama koulukirja. :)

    VastaaPoista
  3. kivannäköisiä löytöjä oot tehnyt :)!

    VastaaPoista